בטטה, גזר, תפוח ומרק עדשים אדום
בטטה, גזר, תפוח, ומרק עדשים אדום יכול להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 204 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. . גשו לסופר וקנו עדשים, מלח, מרק ירקות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. וזה לא כל כך מצוין. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : נקי לאכול גזר & מרק עדשים אדום ג'ינג'ר, מרק תפוחי אדמה, גזר ועדשים לשנה החדשה, ו עדשים לבביים, מרק גזר + תפוחי אדמה.
הוראות
ממיסים את החמאה בסיר גדול וכבד עם תחתית מעל חום בינוני-גבוה.
מניחים את תפוחי האדמה הקצוצים, גזר, תפוח ובצל בסיר. מערבבים ומבשלים את התפוחים והירקות עד הבצלים שקופים, כ -10 דקות.
מערבבים את העדשים, זנגביל, פלפל שחור טחון, מלח, כמון, אבקת צ ' ילי, פפריקה, ומרק ירקות לתוך הסיר עם תערובת תפוח וירקות. מביאים את המרק לרתיחה על חום גבוה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד העדשים והירקות רכים, כ 30 דקות.
עבודה בקבוצות, יוצקים את המרק לתוך בלנדר, ממלאים את הכד לא יותר מחצי מלא. החזק את המכסה של הבלנדר עם מגבת מטבח מקופלת, בזהירות להתחיל את הבלנדר, באמצעות כמה פולסים מהירים כדי לקבל את המרק נע לפני שעזב אותו על פירה. מחית בקבוצות עד חלקה ויוצקים לתוך סיר נקי. לחלופין, אתה יכול להשתמש בבלנדר מקל ורוטב את המרק נכון בסיר הבישול.
החזר את מרק הפריד לסיר הבישול. לחזור לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה, כ -10 דקות.
הוסף מים לפי הצורך כדי לדלל את המרק לעקביות המועדפת עליך.