בטטה ללא גלוטן וסוכר, עוגיות פקאן וג'ינג'ר
, המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 162 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. 187 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך זנגביל טחון, אבקת אפייה, קמח פקאן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו ביסקוויטים בטטה {ללא גלוטן חלב ללא}, עוגת בטטה מוארת עם קרום פקאן מתוק ומלוח (ללא גלוטן, פחמימות נמוכות!), ו עוגיות פקאן בטטה ללא גלוטן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 177° (177°C). ערפל קל תבנית אפייה עם תרסיס שמן או קו זה עם נייר קלף או מחצלת סיליקון ולאחר מכן ערפל את פני השטח.
בקערה בינונית, לשלב את קמח השקדים, קמח פקאן, ממתיק, אבקת אפייה, מסטיק xanthan, מלח, וג ' ינג ' ר ו whisk עד מעורב היטב. בקערה גדולה, לטאטא את הביצה, בטטה, וסירופ יחד עד מעורבב היטב.
מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים עם כפית גדולה במשך 1 עד 2 דקות כדי להפוך בצק נוקשה, דמוי בצק.
שמן את הידיים שלך בעדינות ליצור את התערובת לתוך כדורים קטנים, באמצעות כ 1 עוז של בצק עבור כל אחד.
מניחים את הכדורים על המחבת מוכן, ריווח אותם על 3 אינץ ' זה מזה (כדי לאפשר מקום לחיצה למטה). לאחר כל הבלילה נוצרת לתוך כדורים, לשפשף קצת שמן על קצה הזרת של היד שלך ולחץ על כל כדור עם החלק משומן של היד שלך פעמיים, ויצרו צורה לחצות מעט שטוח הכדורים.
אופים במשך 15 דקות, ולאחר מכן לסובב ואופים במשך כ 10 דקות, עד חום זהוב המשרד למגע.
מיד להעביר את הביסקוויטים למתלה חוט להתקרר במשך 3 דקות. לפצל ולהגיש אותם כל עוד חם.