בטטה-עוגת קפה בטוויסט קרמל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל בטטה-קרמל טוויסט עוגת קפה. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 87 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. אם יש לך חלב, ואקום לארוז בטטות, סירופ תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: עוגת קפה משמש טוויסט, עוגת קפה טוויסט דבש, ו עוגת קפה מייפל טוויסט.
הוראות
מחממים תנור ל 400ºF. ממיסים 1/3 כוס חמאה במחבת מרובעת ungreased, 9x9x2 אינץ', בתנור. מערבבים 1/2 כוס סוכר חום וסירופ תירס.
מערבבים תערובת ביסקוויק, תפוחי אדמה מתוקים וחלב עד הבצק יוצר כדור. להפוך את הבצק על פני השטח מאובק עם תערובת ביסקוויק. ללוש קלות 10 פעמים.
רול או טפיחה לתוך 12 אינץ ' מרובע.
מורחים 2 כפות חמאה על בצק.
מפזרים 3 כפות סוכר חום על חמאה. מקפלים בצק לשלישים; הקש קצוות יחד כדי לאטום.
חותכים לרוחב לשנים עשר רצועות 1 אינץ'. קצוות טוויסט של כל רצועה בכיוונים מנוגדים. לסדר פיתולים על פקאן במחבת.
אופים 25 עד 30 דקות או עד חום זהוב. מיד להתהפך על צלחת הגשה חסינת חום; להשאיר פאן מעל עוגת קפה 1 דקה.