קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות9
מגזין

בייגלה ניו יורק

בייגלה ניו יורק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל בייגלה ניו יורק. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 230 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו מלח בייגלה, סוכר, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. מתכונים דומים: ניו יורק, ניו יורק, New York Sour, ו The New York Sour.

הוראות

1
מערבבים יחד סוכר, שמרים, ו 1 1/2 כוסות מים פושרים (105 עד 43°) בכוס מדידה, ואז לתת לעמוד עד קצף, על 5 דקות. (אם התערובת לא קצף, להשליך ולהתחיל מחדש עם שמרים חדשים.)
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
2
לטאטא יחד 3 1/2 כוסות קמח 1 כף מלח שולחן בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מלח שולחןמלח שולחן
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים תערובת שמרים ומערבבים עם כף עץ עד שהוא יוצר בצק. אבק עבודה משטח עם 1 כף קמח, ולאחר מכן להפוך את הבצק ללוש, בהדרגה לאבק עם מספיק קמח נוסף כדי להפוך בצק דביק חלק, על 8 דקות. (הבצק צריך להיות קצת דביק כדי להקל על גלגול ויצירת בייגלה).
מרכיבים שתצטרך
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4
להחזיר את הבצק לקערה ולכסות את הקערה בחוזקה עם ניילון נצמד, ולאחר מכן לתת לבצק לעלות במקום ללא טיוטה בטמפרטורת החדר החם עד הוכפל בתפזורת, כ 45 דקות. להפוך את הבצק על משטח עבודה נקי לחתוך 8 חתיכות שוות. באמצעות כפות הידיים, לגלגל 1 חתיכת קדימה ואחורה על משטח עבודה יבש נקי לתוך חבל על 24 אינץ ' ארוך. אם הבצק נדבק לידיים שלך, קל אבק אותם עם קמח. מסובבים בצק לצורת בייגלה. (הבצק יהיה לחזור כפי שאתה יוצר בייגלה.)
מרכיבים שתצטרך
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
להעביר בייגלה עם הידיים שלך לתבנית אפייה משומנת וליצור 7 בייגלה יותר באותו אופן עם הבצק שנותר, ריווח אותם 1 1/2 אינץ ' זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
תן לבייגלה לעמוד, חשוף, בערך 20 דקות. בינתיים, לשים מתלה תנור בשליש העליון של התנור מחממים תנור עד 218°. להביא סיר רחב 6 ליטר מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
באמצעות שתי הידיים, מוסיפים בזהירות 3 בייגלה, 1 בכל פעם, למים רותחים ולבשל, מתהפכים פעם אחת עם מלקחיים, עד בייגלה הם נפוחים וצורה מוגדר, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
8
להעביר בייגלה parboiled למתלה להתקרר. חזור עם 5 בייגלה הנותרים ב 2 קבוצות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
9
גיליון אפייה קו עם נייר קלף ונייר שמן, ולאחר מכן לארגן בייגלה על הסדין.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
10
מברשת בייגלה בקלילות עם כמה ביצה ומפזרים מלח בייגלה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
(או או רגיל)(או או רגיל)
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
11
אופים עד חום זהוב קל קרום, על 35 דקות. מגניב 15 דקות, ולאחר מכן לשרת חם.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
12
* זמין בקינג ארתור קמח (800-827-6836).
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
1
* הבצק יכול להיות מעורב ולש במערבל לעמוד מצויד וו הבצק. בייגלה הם הטובים ביותר ביום שהם עשויים. (כאשר הם נשמרים לילה, מלח יכול להתמוסס.)
מרכיבים שתצטרך
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק