קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות16
ציון בריאות5
מגזין

בייגלה רך

בייגלה רך
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לך סודה לשתיה, מים, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: בייגלה רך, בייגלה רך, ו בייגלה רך.

הוראות

1
בקערה גדולה, מערבבים 2 כוסות קמח, סוכר, מלח ושמרים עם כף עץ עד מעורב היטב. בסיר 1 ליטר, מחממים 1 1/2 כוסות מים מעל חום בינוני עד חם מאוד מדחום מיידי לקרוא קורא 49° עד130.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את המים החמים ושמן לתערובת הקמח. הכה עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה 1 דקה, לעצור לעתים קרובות כדי לגרד הבלילה מהצד והתחתון של קערה עם מרית גומי. הכה במהירות בינונית 1 דקה, עוצר לעתים קרובות כדי לגרד קערה. עם כף עץ, מערבבים מספיק מהקמח הנותר, בערך 1/2 כוס בזמן, עד שהבצק רך, עלים בצד הקערה וקל לטפל (בצק אולי מעט דביק).
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מפזרים קמח קלות על משטח או קרש חיתוך גדול.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4
מניחים בצק על משטח מקומח. ללוש על ידי קיפול בצק כלפיך, ואז עם העקבים של הידיים שלך, דוחף בצק ממך עם תנועת נדנדה קצרה. הזז בצק רבע סיבוב וחזור. המשיכו ללוש כ-5 דקות, מפזרים על פני השטח יותר קמח אם הבצק מתחיל להידבק, עד שהבצק חלק וקפיצי. לרסס קלות גיליון פלסטיק לעטוף עם ספריי בישול; לכסות את הבצק באופן רופף עם ניילון לעטוף, מרוסס בצד למטה.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי רב-גרעיני מבושל חםספגטי רב-גרעיני מבושל חם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
תן לנוח 10 דקות.
6
הזז את מתלה התנור לאמצע התנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
7
מחממים את התנור ל 218°. יריעות עוגיות ספריי עם ספריי בישול. בקערה רדודה, מערבבים 1 כוס מים וסודה לשתייה כדי להפוך בייגלה " לשטוף.”
מרכיבים שתצטרך
ספגטי רב-גרעיני מבושל חםספגטי רב-גרעיני מבושל חם
1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
גליל פירותגליל פירות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
8
מחלקים את הבצק ל-16 חלקים שווים. עם הידיים, לגלגל כל חתיכה לתוך חבל 24 אינץ ' (לטבול את הידיים בייגלה לשטוף כדי להפוך את הבצק מתגלגל קל יותר). כדי להפוך את צורת בייגלה, ליצור חבל לתוך מעגל, חוצה מסתיים בחלק העליון. מקפלים בצק כל כך חצה הקצוות לנוח על החלק התחתון של המעגל. מערבבים בייגלה לשטוף; מברשת על שני הצדדים של בייגלה, באמצעות מברשת מאפה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
9
מניחים בייגלה על גיליון עוגיות. חזור עם הבצק שנותר. שמור נשאר בייגלה לשטוף. תכסה את הבייגלה באופן רופף בניילון נצמד. כדי להכין בייגלה דק, לתת לנוח על 5 דקות או עד מעט מאוד נפוח. כדי להכין כעכים עבים יותר, הניחו לעלות במקום חם 15 עד 20 דקות או עד שנפחו.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
10
ממש לפני האפייה, בייגלה מברשת עם שטיפה שמורה; מפזרים מלח גס.
מרכיבים שתצטרך
מלח גסמלח גס
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
11
אופים 1 גיליון עוגיות בכל פעם 10 עד 13 דקות או עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
12
הסר מגיליונות עוגיות למדף קירור; מגניב לפחות 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
13
מגישים חמים או מקורר.