בייגלה תמוה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל בייגלה תמוה. מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מכילה 106 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם שמן צמחי, ביצה, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו בייגלה תמוה, בייגלה, ו בייגלה (מתכונים דומים).
הוראות
שים את 1 1/2 כוסות קמח, חלב, שמן צמחי, אבקת אפייה, סוכר ומלח בקערה בינונית. מערבבים עם כף העץ כדי לעשות בצק רך.
מפזרים את 2 כפות קמח על משטח נקי, כגון דלפק מטבח או לוח לחם. שים בצק על פני השטח. מחלקים בצק לשניים כדי לעשות 2 כדורים.
מגלגלים כל כדור בצק סביב 3 או 4 פעמים. מסובבים את האצבעות ומקפלים בצק לכיוונכם, ואז דוחפים אותו עם העקבים של הידיים, תוך שימוש בתנועת נדנדה מהירה. חזור 10 פעמים. שים קערה הפוכה על כדורי בצק במשך 15 דקות.
מחלקים כל כדור בצק ל 8 חתיכות.
גלגל כל חתיכה לתוך חבל 12 אינץ'. השתמש בסרגל כדי למדוד, אם אתה רוצה. טוויסט חצאים יחד כדי ליצור צורה בייגלה. קמצוץ קצוות לאטום. שים בייגלה על גיליון העוגיות (אתה לא צריך לשמן את גיליון העוגיות).
לפצח את הביצה בצד של הקערה הקטנה, לתת ביצה להחליק לתוך הקערה. מקציפים ביצה עם המזלג עד חלמון לבן מעורבבים.
צחצח ביצים על בייגלה, בעזרת מברשת המאפה.
מפזרים קלות עם התוספת האהובה עליך, אם אתה רוצה.
אופים 9 עד 11 דקות או עד בייגלה הם חום זהוב בהיר. השתמש מחזיקי הסיר לקחת גיליון עוגיות מהתנור. קח בייגלה מעל גיליון עוגיות, באמצעות טרנר פנקייק. בייגלה מגניב במשך 10 דקות על מתלה קירור חוט.