בייקון מטוגן בשמן עמוק פריך
בייקון מטוגן בשמן עמוק פריך יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 487 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לכם בייקון, ביצים, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פיצה קריספי בטיגון עמוק, תהונג פריך (צדפות מטוגנות בשמן עמוק), ו כבד עוף מטוגן בשמן עמוק.
הוראות
לטאטא יחד את הביצים וחלב בקערה עד חלקה. להפריד את רצועות הבייקון, ולספוג בתערובת החלב במשך 30 דקות.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
שמן חום במחבת עמוקה ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מקציפים יחד את הקמח, המלח והפלפל בקערה נפרדת.
הסר את הבייקון מתערובת הביצה, ולזרוק עם הקמח למעיל. קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום.
מטגנים את רצועות הבייקון 3 עד 5 פרוסות בכל פעם עד חום זהוב, על 4 דקות.
מסננים על צלחת מרופדת בנייר מגבת. לאחר שכל הבייקון מבושל, מניחים על תבנית האפייה מוכנה, ואופים בתנור שחומם מראש עד פריך, כ -7 דקות.