ביסקוויטים בטטה עם חלצי חזיר מפולפל, חמאת חרדל תפוחים וסלט
ביסקוויטים בטטה עם חלצי חזיר מפולפל, חמאת חרדל תפוחים וסלט דורשים בערך 4 שעות ו-10 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-6 מנות. מתכון זה מכסה 52% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-80 גרם חלבון, 44 גרם שומן ובסך הכל 1042 קלוריות. אם יש לכם חרדל דגנים, חמאה, חרדל דיז'ון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון מדהים של 81%. מתכונים דומים: סנדוויץ' חזיר עם חמאת חרדל ותפוח, חלצי חזיר צלוי עם סלט שעועית שחורה ובטטה, וחמאת תפוח חזיר.
הוראות
1
לעוגיות הבטטה: מחממים את התנור ל-425 מעלות צלזיוס. בקערת ערבוב גדולה מערבבים יחד את הקמח, הסוכר החום, אבקת האפייה, המלח, הסודה לשתייה והקאיין. בעזרת חותכן בצק או בידיים, חותכים פנימה את החמאה הצוננת עד שהתערובת מזכירה ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות של 1/2 אינץ',
תפוחים קלופים ובעלי ליבה, חתוכים לקוביות של 1/2 אינץ', או 12 אונקיות רסק תפוחים לא ממותק
מוסיפים את הצימוקים ומערבבים עד שזה פשוט מתאחד. היזהר מאוד לא לערבב יתר על המידה.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
4
הופכים את הבצק על משטח מקומח ולשים עד שהוא מתאחד. אם הבצק דביק מדי, עבדו פנימה עד 1/4 כוס קמח נוסף. עצבו לדיסק וטפחו לעובי אחיד של 1 עד 1 1/2 אינץ'. בעזרת חותכן ביסקוויטים עגול מקומח בגודל 3 אינץ', חותכים ביסקוויטים. אספו שאריות, וחזרו על הפעולה כדי לגזור עוד ביסקוויטים.
מחמאה תבנית עם נייר אפייה ומניחים כל ביסקוויט במרחק של 1/2 אינץ' זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
6
מברישים בחמאה מומסת ואופים עד להזהבה, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
7
הורד את טמפרטורת התנור ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
8
לחלקי החזיר המפולפלים: בקערה קטנה מערבבים יחד את הסורגום, המלח, הפלפל השחור, הפלפל האדום הכתוש והשמן. חותכים את חלצי החזיר מכל עודפי שומן, ומעבירים למחבת צלייה רדודה (או האהובה עלי, מחבת מברזל יצוק). משפשפים את חלצית החזיר בתערובת סורגום ותבלינים, מצפים בצורה אחידה. צולים עד שהטמפרטורה הפנימית היא 140 מעלות F, בערך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
ירך חזיר
סורגום
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
מזלפים מיץ לימון ושמן זית ומתבלים במלח ופלפל. למעלה עם הגבינה המגולחת.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
6
להגשה: מחלקים את עוגיות הבטטה ומורחים את חמאת החרדל התפוחים משני הצדדים. פורסים דק את חלצית החזיר ומניחים על כל אחד מהביסקוויטים התחתונים. מעליהם את חצאי הביסקוויטים האחרים ומגישים עם סלט בצד.
שמנת שרי, מדיירה ופרוסקו הן אפשרויות נהדרות לעוגיות. פרוסקו מתוק מבעבע אינו מציף עוגיות סוכר פשוטות או עוגיות שורט, שרי שמנת מתוקה משלים עוגיות מתובלות, והתווים האגוזים של מדיירה מתאימים לעוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. קרח הריזלינג של Wagner Vineyards עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-31 דולר לבקבוק.
וגנר וויניארדס קרח ריזלינג
כבישה עדינה של ענבים קפואים מוציאה רק את המיץ תוך השארת מים בצורת קרח. התוצאה היא יין הקינוח היוקרתי והמלא הזה. ארומטי וטעים, כל לגימה התפוצצה עם פירותיות תוססת ומותירה אחריה סיומת חיה ומתמשכת.