קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ביסקוויטים לחמאה ורוטב נקניק שמנת

ביסקוויטים לחמאה ורוטב נקניק שמנת
ביסקוויטים עם חלב-חמאה ורוטב שמנת עשוי להיות בדיוק הרוטב שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 242 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, קמח, חלב, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. נסו ביסקוויטים לחמאה עם רוטב נקניק, ביסקוויטים לחמאה עם רוטב נקניק, ו ביסקוויטים לחמאה ורוטב נקניק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 218° ומסדרים מתלה באמצע. קו גיליון אפייה עם נייר קלף; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
לטאטא יחד את הקמח הנמדד, אבקת אפייה, מלח, וסודה לשתייה בקערה גדולה לאוורר ולשלב.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מוסיפים את חתיכות החמאה וזורקים רק כדי לצפות אותם בתערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
4
מניחים את הקערה במקפיא במשך 10 דקות.באמצעות בלנדר מאפה או 2 סכינים, ועובד במהירות כדי לא לרכך את החמאה, לחתוך את החמאה לתוך החומרים יבשים עד שהוא חתיכות בגודל אפונה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
טפטוף בחמאה ומערבבים רק עד בצק לח ושעיר מגיע יחד.בנדיבות אבק משטח עבודה עם קמח. לגרד את הבצק החוצה על פני השטח ולאבק את החלק העליון עם יותר קמח. באמצעות ידיים מקורנות, לטפוח בעדינות את הבצק לעיגול בעובי 1 אינץ'.באמצעות חותך עגול 2-1 / 2 אינץ ' טבול בקמח, לחתוך כמה שיותר ביסקוויטים ככל האפשר (לחץ ישר דרך הבצק—לא לסובב את החותך, או הביסקוויטים לא יעלו כראוי).
מרכיבים שתצטרך
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
6
להעביר את הביסקוויטים לסדין אפייה מוכן, ריווח אותם לפחות 1 אינץ ' זה מזה. לאסוף את השאריות לכדור, ללטף אותו למעגל עבה 1 אינץ', ולחתוך יותר ביסקוויטים. חזור לפי הצורך עד שיש לך 8 בסך הכל. זרוק את כל הבצק שנותר.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
7
אופים עד הביסקוויטים עלו והם חום זהוב על גבי, על 15 עד 16 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1
מחממים את החמאה במחבת גדולה על חום בינוני גבוה עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את הנקניק ומבשלים, שוברים אותו לחתיכות קטנות יותר עם כף עץ, עד שהבשר כבר לא ורוד ומתחיל להשחים, בערך 5 דקות.להפחית את החום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
3
מפזרים את הנקניק עם הקמח, מלח נמדד, פלפל נמדד, וקיין. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הטעם הגולמי של הקמח מבושל, על 1 דקה.מערבבים בהדרגה בחלב, מגרדים את כל חתיכות השחמה מתחתית המחבת. להביא לרתיחה, ערבוב מדי פעם. המשך מבעבע, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת התעבה מעט, על 1 דקה יותר (הרוטב ימשיך להתעבות כפי שהוא יושב). טעם ועונה עם מלח ופלפל נוספים לפי הצורך. שמור warm.To מגישים, לפצל את הביסקוויטים בחצי אופקית ומעלה עם רוטב נקניק.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

הדרום יכול להיות לזווג עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Fess פרקר סנטה ברברה ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 9 דולר לבקבוק.
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Fess Parker Santa Barbara Riesling
הערות פרחוניות ופריחה כתומה, מתערבבים עם ניחוחות של הדר, אפרסק, יערה ומשמש קל על האף. על החיך תוכלו למצוא טעמים של אפרסק, משמש והדרים. טעמים אלה משלבים כדי לייצר ריזלינג יבש, אך מאוזן היטב.