ביסקוויט לימון-ג'ינג'ר
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. אם יש לכם סודה לשתיה, קמח, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. עם כפית ציון של 15% המנה הזאת די גרועה. נסו ביסקוטי פרג לימון ג'ינג'ר, ביסקוטי תוצרת בית: ג'ינג'ר לימון, פיסטוק שוקולד, אגוזי לוז, ו ביסקוויט שקדים-ג'ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח ואת 4 המרכיבים הבאים (קמח דרך מלח) בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף. מערבבים בג ' ינג ' ר גבישי.
מערבבים קליפה, מיץ וביצים שלמות; מוסיפים לתערובת קמח, ערבוב עד מעורבב היטב (הבצק יהיה מתפורר). להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; ללוש קל 7 או 8 פעמים. מחלקים בצק לשניים. לעצב כל חלק לגליל באורך 9 אינץ'.
מקום לחמניות 6 סנטימטרים זה מזה על תבנית אפייה מצופה ספריי בישול; לשטח כל גליל לעובי 1 אינץ'.
שלב מים ביצה לבן, מברשת על לחמניות.
מפזרים לחמניות באופן שווה עם 1 כף סוכר.
אופים ב 350 במשך 20 דקות.
הסר לחמניות מאפייה; מגניב 10 דקות על מתלה חוט.
חותכים כל גליל באלכסון לפרוסות 15 (3/4 אינץ'). בזהירות לעמוד פרוסות זקוף על תבנית אפייה. הפחת את טמפרטורת התנור ל-325; אופים 20 דקות (עוגיות יהיו מעט רכות במרכז אך יתקשחו ככל שיתקררו).
הסר גיליון אפייה; מגניב לחלוטין על מתלה חוט.