ביסקוויט תפוחים ללא גלוטן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל ללא גלוטן ביסקוויק® אפל פריך. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 214 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. אם יש לכם תערובת, ממרח חמאה טבעוני, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. נסו פריכיות תפוחים ללא גלוטן, פריכיות תפוחים ללא גלוטן, ו פריכיות תפוחים ללא גלוטן (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. תחתית גריז וצדדים של צלחת אפייה 13x9 אינץ ' עם התפשטות חמאה טבעונית.
בקערה גדולה, לערבב מרכיבים מילוי תפוחים; להפריש.
בקערה בינונית, מערבבים סוכר חום, תערובת ביסקוויק ו 2 כפיות קינמון.
חותכים ממרח, באמצעות בלנדר מאפה (או משיכת 2 סכיני שולחן באמצעות תערובת בכיוונים מנוגדים), עד התערובת מתפוררת.
מורחים 4 כוסות של מילוי תפוח במחבת; מפזרים 1/2 כוס פריך ציפוי על תפוחים. כף הנותרים מילוי תפוח על גבי; מפזרים עם הנותרים ציפוי פריך.
אופים 50 עד 55 דקות או עד ציפוי זהוב חום ותפוחים רכים כאשר פירסינג עם מזלג.