ביסקוטי איטלקי בסיסי
המתכון לביסקוטי איטלקי בסיסי יכול לספק את התשוקה שלכם למטבח ים תיכוני בכ -45 דקות . קינוח זה מכיל 105 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -5 גרם שומן למנה. מתכון ללא מוצרי חלב זה מספיק ל-48 מנות . מתכון זה מ-Allrecipes דורש אבקת אפייה, שומן מרענן, ביצים ותמצית וניל. מתכון זה אהוב על ידי 16 חובבי אוכל וטבחים. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון של 0% , ציון שניתן לשפר. אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים הבאים: ביסקוטי איטלקי אותנטי , ביסקוטי שקדים , והביסקוטי הטוב ביותר .
הוראות
נפו קמח ומדדו. נפו שוב עם סוכר ואבקת אפייה על משטח ישר.
חותכים את השומן לתוך החומרים היבשים עד שהתערובת דומה לקמח תירס גס.
צרו גומה בקמח ושברו לתוכה את הביצים.
מוסיפים וניל ולשים היטב את הבצק כ-5 דקות עד לקבלת בצק חלק, מוסיפים עוד קצת קמח אם הבצק נראה רך ודביק מדי.
קורטים חתיכות בצק בגודל של משמש בערך, וצרו מהן את הצורות הרצויות. ניתן לאפות עוגיות כטבעות, רצועות או באותיות, כמו S.
מניחים במרחק של 2.5 ס"מ זה מזה על תבנית אפייה משומנת ואופים בתנור שחומם מראש ל-230 מעלות צלזיוס במשך 10 דקות, עד להזהבה. יש לשים לב היטב, כי הם נשרפים בקלות.