ביף בורגיניון עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 41 גר' של חלבון, 44 גרם של שומן, וסך הכל 674 קלוריות. אם יש לכם זרעי טימין, יין, חמאה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. מתכונים דומים: ביף בורגיניון (bœuf bourgignon / bœuf à la bourguignonne / bef Burgundy), ביף בורגיניון, ו ביף בורגיניון.
הוראות
1
מניחים את הקורנית, עלי המפרץ, ורוזמרין בחתיכה קטנה של גזה ולקשור אותו בחוזקה עם קצבים חוט; להפריש.2
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
מים נוספים
3 ראשי שום, חצויים אופקית
2
מניחים את הבייקון בסיר גדול, כבד תחתית או תנור הולנדי על חום בינוני ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד פריך, על 15 דקות.3בעוד, מניחים את הקמח ומלח ופלפל נמדדים בקערה גדולה ומקציפים לשלב; להפריש. לקצץ את הצלי של עודף שומן וגידים לחתוך אותו לקוביות 1-1 / 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מניחים את הבשר בתערובת הקמח וזורקים למעיל אחיד; להפריש.4כאשר הבייקון מוכן, להסיר אותו עם כפית מחוררת לצלחת נייר מרופדת נייר קטנה ולהניח אותו בצד.5שייק את הקמח העודף מכשליש מהבשר ומוסיפים אותו לסיר. לבשל, ערבוב לעתים רחוקות, עד השחמה בכל רחבי, על 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
הסר לצלחת גדולה או קערה. חזור עם שאר הבשר ב 2 קבוצות יותר, הוספת שמן לפי הצורך אם הסיר נראה יבש; להגדיר את הבשר משחימים ואת הקערה עם תערובת הקמח עודף בצד.6
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מים כדי לאפשר
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיף את הקוניאק או ברנדי לסיר, לגרד כל חתיכות משחימות מלמטה, ומבשלים עד הליקר התאדה, על 1 דקה.7לפרוט את הבשר וכל מיצים שהצטברו בקערה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון
קוניאק
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיפים את רסק העגבניות ואת תערובת הקמח העודפת מהקערה ומערבבים עד שהבשר מצופה באופן שווה.8מגבירים את החום גבוה ולהוסיף את היין, מרק או מלאי, צרור עשב, וסוכר. מערבבים לשלב ולהביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים חשופים, ערבוב מדי פעם, במשך 1 שעה. בינתיים, לנקות את הפטריות לקצץ את הגבעולים; להפריש.9
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
מים כדי לאפשר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מוסיפים את הפטריות, הבצל והשום ומערבבים לשלב. מבשלים חשופים, ערבוב מדי פעם, עד הבשר הוא סכין מכרז, על 1 שעה יותר.10
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
8
הסר וזרוק את צרור עשבי תיבול.
9
מוסיפים את החמאה ומערבבים עד מומסים. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.