תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Bourguignonne בקר. מנה זו מכילה סביב 70 גרם חלבון 52 גרם של שומן, וסך הכל 902 קלוריות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך פטריות כפתור, מניית בשר, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: תבשיל בקר עם לפת (ביף בורגיניון), ביף בורגיניון, ו ביף בורגיניון עם אטריות ביצים.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 325 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מחממים תנור הולנדי של 6-8 ליטר על חום בינוני גבוה; מוסיפים את הבייקון ומבשלים עד להשחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
3
הסר עם כפית מחוררת לצלחת גדולה, עוזב את הטפטוף בסיר.
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
סיר
4
לטף את הבשר יבש עם מגבות נייר; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
בקר
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
5
מוסיפים את הבשר לסיר בשכבה אחת (לעשות את זה בקבוצות); צור במשך 3 עד 5 דקות, הופך חום בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
בקר
ציוד שתשתמש בו
סיר
6
מעבירים עם כפית מחוררת לצלחת עם בייקון.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
7
מוסיפים את הגזר והבצל לסיר ומבשלים עד מרכך מעט השחמה, 7 עד 8 דקות. מתבלים במלח ופלפל. בינתיים, לעשות "זר garni": לקשור את הקורנית, עלה דפנה, שום, פטרוזיליה וסלרי יחד עם חוט (נסטלה את השום בגבעול הסלרי).
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
זר Garni
סלרי
עלי דפנה
גזר
פטרוזיליה
שום
בצל
טימין
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבח
סיר
8
תחזיר את הבייקון והבשר לקופה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
בקר
ציוד שתשתמש בו
סיר
9
מוסיפים את הקמח ומערבבים במשך כמה דקות עד שהבשר מצופה. מערבבים את רסק העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניות
קמח לכל מטרה
בשר
10
מוסיפים את הברנדי ומבשלים עד מופחת בחצי, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברנדי
11
מוסיף את היין האדום; לבשל עד מופחת בחצי שוב, על 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
יין אדום
12
מוסיפים את המניה ואת זר garni; להביא לרתיחה נמוכה. מערבבים בעדינות, ואז לכסות ולהעביר לתנור; לבשל עד הבשר רך מבושל דרך, ערבוב מדי פעם, על 1 שעה 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זר Garni
מלאי
בשר
ציוד שתשתמש בו
תנור
13
בינתיים, להמיס את החמאה במחבת בינונית על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
14
מוסיפים את בצל הפנינה ומבשלים עד שהתרכך מעט, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל פנינה
15
מוסיף את הסוכר ו 1/4 כוס מים; לבשל עד המים מתאדים והבצל הם השחמה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
סוכר
מים
16
מוסיפים את הפטריות; מבשלים עד מרוכך מעט וזהוב, 3 עד 4 דקות. מתבלים במלח ופלפל; מניחים את המחבת בצד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פטריות
ציוד שתשתמש בו
מחבת
17
הסר את הבשר מן הסיר עם כפית מחוררת.
מרכיבים שתצטרך
בשר
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
סיר
18
תן לרוטב לשבת לכמה דקות, ואז לרפרף את השומן ולהשליך. תחזיר את הבשר לסיר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
בשר
ציוד שתשתמש בו
סיר
19
מוסיפים את בצל הפנינה ופטריות; מחממים דרך. מתבלים במלח ופלפל ומקשטים בפטרוזיליה. (לטעם טוב יותר, להפוך את המנה ביום קדימה.)