קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

ביף בורגיניון

ביף בורגיניון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Bourguignonne בקר. מנה זו מכילה סביב 70 גרם חלבון 52 גרם של שומן, וסך הכל 902 קלוריות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך פטריות כפתור, מניית בשר, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: תבשיל בקר עם לפת (ביף בורגיניון), ביף בורגיניון, ו ביף בורגיניון עם אטריות ביצים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 325 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מחממים תנור הולנדי של 6-8 ליטר על חום בינוני גבוה; מוסיפים את הבייקון ומבשלים עד להשחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
3
הסר עם כפית מחוררת לצלחת גדולה, עוזב את הטפטוף בסיר.
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
סירסיר
4
לטף את הבשר יבש עם מגבות נייר; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
5
מוסיפים את הבשר לסיר בשכבה אחת (לעשות את זה בקבוצות); צור במשך 3 עד 5 דקות, הופך חום בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
6
מעבירים עם כפית מחוררת לצלחת עם בייקון.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
7
מוסיפים את הגזר והבצל לסיר ומבשלים עד מרכך מעט השחמה, 7 עד 8 דקות. מתבלים במלח ופלפל. בינתיים, לעשות "זר garni": לקשור את הקורנית, עלה דפנה, שום, פטרוזיליה וסלרי יחד עם חוט (נסטלה את השום בגבעול הסלרי).
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
זר Garniזר Garni
סלריסלרי
עלי דפנהעלי דפנה
גזרגזר
פטרוזיליהפטרוזיליה
שוםשום
בצלבצל
טימיןטימין
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבחחוט מטבח
סירסיר
8
תחזיר את הבייקון והבשר לקופה.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
9
מוסיפים את הקמח ומערבבים במשך כמה דקות עד שהבשר מצופה. מערבבים את רסק העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניותרסק עגבניות
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
בשרבשר
10
מוסיפים את הברנדי ומבשלים עד מופחת בחצי, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברנדיברנדי
11
מוסיף את היין האדום; לבשל עד מופחת בחצי שוב, על 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
יין אדוםיין אדום
12
מוסיפים את המניה ואת זר garni; להביא לרתיחה נמוכה. מערבבים בעדינות, ואז לכסות ולהעביר לתנור; לבשל עד הבשר רך מבושל דרך, ערבוב מדי פעם, על 1 שעה 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זר Garniזר Garni
מלאימלאי
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
13
בינתיים, להמיס את החמאה במחבת בינונית על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
14
מוסיפים את בצל הפנינה ומבשלים עד שהתרכך מעט, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל פנינהבצל פנינה
15
מוסיף את הסוכר ו 1/4 כוס מים; לבשל עד המים מתאדים והבצל הם השחמה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
סוכרסוכר
מיםמים
16
מוסיפים את הפטריות; מבשלים עד מרוכך מעט וזהוב, 3 עד 4 דקות. מתבלים במלח ופלפל; מניחים את המחבת בצד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פטריותפטריות
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
17
הסר את הבשר מן הסיר עם כפית מחוררת.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
סירסיר
18
תן לרוטב לשבת לכמה דקות, ואז לרפרף את השומן ולהשליך. תחזיר את הבשר לסיר.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
19
מוסיפים את בצל הפנינה ופטריות; מחממים דרך. מתבלים במלח ופלפל ומקשטים בפטרוזיליה. (לטעם טוב יותר, להפוך את המנה ביום קדימה.)
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
בצל פנינהבצל פנינה
פטריותפטריות
פטרוזיליהפטרוזיליה
20
צילום: לוסי שפר

מרכיבים

1שלם לציפוי חזירשלם לציפוי חזיר4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטריות כפתור לרבעיםפטריות כפתור לרבעים21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרגזר, חתוך לקוביותגזר, חתוך לקוביות14 אינץ ' גבעול סלרי4 אינץ ' גבעול סלרי33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1sprigפטרוזיליה טרייה ועוד לקישוטפטרוזיליה טרייה ועוד לקישוט1sprigטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק2ציפורןכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר4שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל טחון טרימלח כשר ופלפל טחון טרי21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל, חתוך לקוביותבצל, חתוך לקוביות1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל פנינה, מקולףבצל פנינה, מקולף1אוראו ממולאים כפוליםמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי6רצועותבייקון עבה, קצוץבייקון עבה, קצוץ12 כפיות אבקת שוםפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה1קילוגרםשטוח ברזל או בשר תלת קצה, לחתוך לקוביות 1 1/2 אינץשטוח ברזל או בשר תלת קצה, לחתוך לקוביות 1 1/2 אינץ23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרבורגנדי, קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבורגנדי, קוט דו רון או יין אדום יבש אחר