ביצים ממולאות עם בייקון
ביצים ממולאות עם בייקון עשויה להיות מה שחיפשתם. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 57 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מתאבן. אם יש בייקון, עלי פטרוזיליה, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ביצים ממולאות פרסית-ביצים ממולאות בהשראה הודית יש כוסברה, מיץ ליים, ודבש בהם כדי להפוך אותם טעים, ביצים ממולאות בייקון, ו ביצים ממולאות בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
שים את הביצים 3-4 qt. מחבת ומוסיפים מספיק מים קרים כדי לכסות על ידי 1 ב. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להפחית את החום כך בועות לשבור משטח רק מדי פעם. לבשל 15 דקות.
מסננים ביצים, מכסים במים קרים, ולתת לעמוד עד מגניב, על 10 דקות.
בינתיים, ב-8 - עד 10-in. מחבת מעל חום בינוני גבוה, מערבבים בייקון עד פריך וחום, על 3 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר בייקון למגבות לנקז. להתפורר כאשר מגניב. שמור 1 כף. שומן בייקון מחבת.
ביצי פגז וחותכים לחצי לאורכו. לשים חלמונים בקערה קטנה מחית עם מזלג, מיזוג בשומן בייקון שמורות, שמנת חמוצה, וחרדל.
מוסיפים רוטב חריף ומלח לפי הטעם.
מחלקים תערובת חלמון בין חלבונים ביצה. למעלה עם בייקון ופטרוזיליה עלים רק לפני ההגשה.