ביצים מקושקשות עם מורל ורוטב שמנת טרגון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל ביצים מקושקשות עם מורל ורוטב קרם טרגון. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 244 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לכי לחנות ותקני קרם, חמאה, שאלוט, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: ביצים מקושקשות עם רמפות, אספרגוס ופטריות מורל, ביצים מקושקשות מאודות עם פירורי לחם פרושוטו וטרגון, ו ביצים מקושקשות עם לקס וגבינת שמנת.
הוראות
מניחים פטריות בקערה, ומכסים במים רותחים. לכסות ולתת לעמוד 20 דקות או עד מכרז.
ממיסים חמאה במחבת גדולה ולא דביקה על חום בינוני-גבוה.
להוסיף שאלוט; saut 1 דקה.
להוסיף פטריות; לטגן 2 דקות.
מוסיפים מרק ומיץ; מבשלים 2 דקות.
הסר מהחום; מערבבים בשמנת חמוצה. מערבבים 1 כפית עירית, 1 כפית טרגון, 1/8 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל.
מניחים רוטב פטריות בקערה קטנה; לכסות ולשמור חם. נגב את המחבת עם מגבת נייר.
מחבת חום מעל חום בינוני, ומעיל עם ספריי בישול.
לטאטא יחד הנותרים 1 כפית עירית, 1 כפית טרגון, 1/8 כפית מלח, 1/8 כפית פלפל שחור, ביצים, חלבונים ביצה.
יוצקים תערובת ביצים למחבת. מבשלים 4 דקות או עד רך מקושקשת, ערבוב לעתים קרובות.
מניחים 2 חצאי מאפין, לחתוך את הצדדים, על כל אחד 4 צלחות. למעלה כל מנה עם כ 3 כפות רוטב ו 1/4 כוס ביצים.