קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

ביצים סקוטיות עם רוטב חרדל

ביצים סקוטיות עם רוטב חרדל
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אופר, אז נסו ביצי סקוטש עם רוטב חרדל. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 25 גרם חלבון, 61 גרם שומן, ובסך הכל 793 קלוריות. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לך מיץ לימון, ביצים קשות, בשר נקניק חזיר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 47%, שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם ביצים סקוטיות עם רוטב חרדל, ביצים עם רוטב חרדל, ו ביצים סקוטיות.

הוראות

1
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס. בסיר עם תחתית כבדה על אש בינונית-גבוהה, מחממים את השמן ל -325 מעלות צלזיוס (או עד שהוא חם מספיק כדי לרחוש כשמטילים פירורי לחם). אל תאפשר שמן לעשן!
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
במערבל לעמוד מצויד עם ההנעה, לערבב יחד את בשר נקניק, עשבי תיבול טריים, 1 ביצה שלמה.
מרכיבים שתצטרך
נקניק חזיר טחוןנקניק חזיר טחון
עשבי תיבול טרייםעשבי תיבול טריים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
3
מערבבים יחד עד לריכוך וגמיש. קח ביצים קשות ועטוף את תערובת הנקניקיות סביב מכסה את הביצה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
מתוקים של עגלמתוקים של עגל
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
4
לקראת הלחם, להכין את הדברים הבאים: קמח העונה על ידי הוספת מלח ופלפל בצלחת רדודה. קח את הביצה הטרופה שנותרה וערבב עם חלב בכלי רדוד אחר. שים פירורי לחם פנקו בצלחת רדודה שלישית.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
ראשית מגלגלים את הביצה המכוסה נקניק לקמח המתובל. מנערים עודפי קמח ועוברים לתערובת הביצים הטרופה ומכסים לחלוטין בביצה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
6
הסר עודף ואז גלגל בפירורי לחם. זרוק מיד לתוך שמן חם ומבשלים עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
דַק-דַק-
7
מוציאים, מניחים על תבנית גיליון ומכניסים לתנור למשך כ -10 עד 12 דקות או עד שבשר הנקניקיות מבושל.
מרכיבים שתצטרך
נקניק חזיר טחוןנקניק חזיר טחון
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
לקבלת רוטב, מערבבים מיונז, חרדל ומיץ לימון יחד ומגישים עם ביצים סקוטש.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ויסקי סקוטיויסקי סקוטי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות פרארי פרל. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-38 דולר לבקבוק.
פרארי פרל
פרארי פרל
קש-צהוב עם ברק זהוב קל. אינטנסיבי ומעודן במיוחד עם ניחוחות של שקדים, תפוחים, תבלין קל ורמזים לקרום לחם. יבש, נקי ואלגנטי עם חלקות לאורך זמן. הערות של תפוחים בשלים, שמרים נעימים ושקדים מתוקים.