פילו קניש
צריך מנה צמחונית בצד? פילו קניש יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 110 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו בצק פילו, תפוחי אדמה זהב יוקון, בצל ירוק, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. וזה די טוב. מתכונים דומים: קניש כרוב כבוש, הקניש של מייל אנד, ו קניש תפוחי אדמה.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר; מכסים במים. מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 15 דקות או עד במכרז; לנקז. להחזיר תפוחי אדמה למחבת.
מוסיפים שמנת חמוצה, שום ותבלינים, מלח ופלפל; תערובת מחית עם מזלג או מחית תפוחי אדמה עד חלקה. מערבבים בבצלים. מגניב לטמפרטורת החדר.
מניחים 1 סדין פילו על קרש חיתוך גדול או משטח עבודה (לכסות את הבצק שנותר כדי לשמור על ייבוש); שכבה עם 2 סדינים פילו נוספים.
חותכים מחסנית פילו במחצית לרוחב. למעלה כל חצי עם כ 2 כפות תערובת תפוחי אדמה, משאיר גבול 1/2 אינץ'.
מגלגלים את אופנת הג ' לי-רול, ומתחילים עם צד קצר. טאק מסתיים תחת; במקום לחמניות, הצדדים התפר למטה, על גיליון אפייה מצופה ספריי בישול. חזור עם הנותרים פילו ותערובת תפוחי אדמה בסך הכל 12 קניש. קניש מעייל קל צמרות עם ספריי בישול.
מקום קניש במיכל אטום; להקפיא עד 3 חודשים.
מניחים קניש קפוא על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
אופים ב 400 במשך 25 דקות או עד השחמה פריך.