קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות0
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ביצי מרשמלו מאפיית בושון

ביצי מרשמלו מאפיית בושון
ביצי מרשמלו מאפיית בושון עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 191 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 121 אוהדים. אם יש לך מים, חומצת לימון, כפות סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוגיות TKO של מאפיית בושון, באטרס המשוגע של מאפיית בושון, ו מאפיית בושון נאטר באטרס.

הוראות

1
מניחים את הסוכר בקערה קטנה. מערבבים את החומצה הציטרית, אבקת פטל או גרידת לימון, ורק את כמות צביעת מזון שמתאים על קצה סכין קילוף קטן (פחות קמצוץ), ולאחר מכן להשתמש בידיים שלך כדי לעבוד את התערובת יחד. אם אתה רוצה, להוסיף קצת אבקה נוספת ו / או צבע מאכל.
מרכיבים שתצטרך
24 עד 28 חתיכות ליקריץ צבעוניות למשיכה וקילוף (23 ס"מ כל אחת)24 עד 28 חתיכות ליקריץ צבעוניות למשיכה וקילוף (23 ס"מ כל אחת)
כפית אחת של חומר מזין שמריםכפית אחת של חומר מזין שמרים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מורחים את הסוכר על תבנית אפייה ולתת לו להתייבש בן לילה בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
עבור מרשמלו: תצטרך Thermapen או אחר מדחום ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
4
מניחים את הג ' לטין בקערה של מי קרח כדי לרכך.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
הסר את הג ' לטין מהמים ולסחוט עודפי מים.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
6
מניחים את הג ' לטין בקערת מתכת קטנה להגדיר על סיר קטן של מים רותחים ולהמיס אותו (לא נותנים לו להתבשל), ואז להפחית את החום ולשמור אותו חם.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
בינתיים, מניחים את החלבונים ביצה בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk. לגרד את הזרעים מן שעועית וניל ולהוסיף את הזרעים כדי חלבונים ביצה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
שלב את הסוכר מגורען, מים, וסירופ תירס בסיר גדול ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב כדי לפזר את הסוכר, ואז להתבשל במשך כ 5 דקות, עד הסירופ מגיע 250°f/121.1°C, על פי מדחום הממתקים.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
9
לתת לסירופ להמשיך לבשל, להפוך את המיקסר למהירות בינונית. המטרה היא לקבל את הלבנים בפסגות בינוניות כאשר הסירופ מגיע 281° עד 140° / 138° עד 140°C. אם הלבנים מגיעים לפסגות נוקשות לפני הסירופ מגיע לטמפרטורה הנכונה, להפחית את מהירות המיקסר להגדרה הנמוכה ביותר.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
10
כאשר הסירופ מגיע 281° עד 140° / 138° עד 140°C, להסיר אותו מהחום. הפעל את המיקסר למהירות בינונית ולהוסיף לאט את הסירופ לחלבונים הביצה, לשפוך אותו בין הצד של הקערה ואת הקצף.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
יוצקים את הג ' לטין, להגדיל את המהירות בינונית גבוהה, ומערבבים במשך כ 5 דקות, עד התערובת מעובה, מבריק, וחם אבל לא חם. לשים בצד, להיות צנרת לתוך תבניות ביצה פלסטיק.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
12
הכנת הביצים: אתה צריך שתים עשרה ביצי פלסטיק שני חלקים, קרטון ביצים נקי, שקית מאפה עם חצי אינץ קצה רגיל.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
13
אם ביצי הפלסטיק חדשות, לפתוח אותם, לשטוף אותם, להתייבש ביסודיות. לרסס את החלק הפנימי של שני החצאים של כל ביצה עם תרסיס nonstick ולהגדיר אותם בקרטון הביצה. ממלאים את שקית המאפה בתערובת המרשמלו החמה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
14
מחזיק את הקצה קרוב לתחתית ביצה חצי, לאט למשוך כפי שאתה למלא את החצי לחלוטין; מנסה לא להשאיר שום כיסי אוויר. למלא את החצי השני ולהתאים את החלק העליון והתחתון יחד-תהיה התנגדות מסוימת—אבל הם חייבים להיות בטוחים כדי ליצור ביצה בצורה מושלמת.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
15
נגב את המרשמלו העודף שנוזל מהביצה במגבת נייר לחה. חזור עם הביצים הנותרות. העמד את הביצים הממולאות בקרטון הביצים ותן להן לשבת בטמפרטורת החדר בן לילה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
16
שים את הסוכר לקשט בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר לקשטסוכר לקשט
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
17
הסר את הביצים מן התבניות. לזרוק את הביצים בסוכר ולאחר מכן לעמוד אותם בקרטון הביצה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
18
אם הם יוגשו בתוך כמה שעות, לתת את הביצים לשבת בטמפרטורת החדר. לאחסון ארוך יותר, מניחים את קרטון הביצים במיכל מכוסה גדול עד 2 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל