קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות0
מגזין

ביצת טמגו יפנית

ביצת טמגו יפנית
ביצת טמאגו יפנית יכולה להיות רק תוספת שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 56 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר, שמן צמחי, מלאי דשי ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. . מתכון לאוהדים של אוכל יפני. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 11%. נסו חביתה מגולגלת יפנית (Dashi-Maki Tamago), Dashi-maki Tamago (חביתה יפנית בסגנון ביתי), ו ביצה רכה במרינדה יפנית ראמן (Ajitsuke Tamago) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקציפים ביצים ביסודיות בקערה; מקציפים במלאי dashi, סוכר, מירין ורוטב סויה עד שהסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
אגסים פרוסים (פחיות כל אחת), מסוננים היטבאגסים פרוסים (פחיות כל אחת), מסוננים היטב
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטיקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי
2
מניחים מחבת לא דביקה או מחבת חביתה על אש בינונית. שמן את המחבת עם שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
יוצקים שכבה דקה של תערובת ביצים למחבת החמה ומערבלים למחבת המעיל.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
כאשר שכבת הביצה היא מוצקה על החלק התחתון אבל עדיין מעט נוזלי על גבי, להרים על 1 אינץ ' של קצה החביתה עם מרית לקפל סוף על שכבת הביצה הנותרת; להמשיך לגלגל את החביתה עד הסוף ולדחוף את הגליל לקצה המחבת. שמן המחבת שוב אם זה נראה יבש; יוצקים עוד שכבה דקה של ביצה למחבת ולהרים את הגליל לתת את זרימת הביצה מתחת רול חביתה. מקפלים את החביתה לגלגל על השכבה החדשה של ביצה, ממשיך להתגלגל עד הסוף כמו קודם. לדחוף חביתה לקצה המחבת.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
יוצקים שכבת ביצה חדשה למחבת, משמנים את המחבת במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מגלגלים את החביתה כדי לשלב את שכבת הביצה הבאה לתוך הגליל.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
7
יוצקים שכבות חדשות ולהתגלגל לתוך החביתה עד כל תערובת ביצים נעשה שימוש.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
8
הסר חביתה על מגש הגשה לחתוך 6 חתיכות שוות לשרת.