ביצת פרמזן אפויה עם פלפלים היא ללא גלוטן וקמאיות מתאבנים. מנה אחת מכילה 78 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. מתאים ל-15 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, פלפל, רסק עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 42 דקות. נסו פחמימות אפויות ביצים בפלפלים, ביצים אפויות עם פלפלים ובצל, ו שלוש גבינות אפוי ביצים עם פלפלים קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 218°. ערפל 6 רדוד (כ 12-עוז.) אפיית כלים עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים על תבנית אפייה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
3
שמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים בצל ופלפלים; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד מרכך אבל לא השחמה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
טורטיות קמח טריות, להגשה
5
מוסיפים שום וחתיכות 1 דקה יותר. מערבבים רסק עגבניות ו 1 כף. מים. טעם ותיבול עם מלח ופלפל.