בירה פרחחים בסגנון המערב התיכון
בירה פרחחית בסגנון המערב התיכון עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון למשקה שלך. מנה אחת מכילה 296 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפלים, נקניקיות בראטוורסט, לחמניות הוגי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 74%. נסו צ'ילי בסגנון המערב התיכון, צ'ילי בסגנון המערב התיכון, ו פרחחים בירה עם בירה Queso (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
תדקור את הנקניק עם מזלג. בסיר בינוני, לשלב את הנקניק, בירה, וחצי הבצלים. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים במשך כ 15 דקות או עד bratwurst הם המשרד מבושל דרך.
תעביר את הנקניק לצלחת. שמור חלק מנוזל הבישול.
בינתיים, במחבת גדולה, לחמם את השמן על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצלים הנותרים ואת הפלפלים. מבשלים כ -15 דקות או עד רך מאוד, זורק מדי פעם.
מוסיפים את הנקניק למחבת ב-5 הדקות האחרונות של הבישול לחום קל. אם הירקות מתחילים להיות כהים מדי, להוסיף כמה כפות של נקניק בישול נוזלי. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל שחור.
כדי לשרת, להפיץ כל לחמניה עם חרדל. מלא כל לחמניה עם פרחח. למעלה עם פלפלים מבושלים ובצל.