בישול איטי טורקיה איטלקית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל טורקיה איטלקית סיר איטי. במנה עיקרית זו יש 302 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא פלפל, חומץ, רוטב ווסטרשייר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-35 דקות. . עם כפית ציון של 88% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו קציצות הודו איטלקיות מבשלות איטיות, קציץ בשר הודו איטלקי בבישול איטי, ו עוטפת טורקיה איטלקית לבישול איטי (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את קוביות בשר בוליון במים 1 ליטר, ויוצקים לתוך סיר איטי.
מניחים טורקיה סיר איטי, הוספת מים נוספים כדי לכסות במידת הצורך.
כיסוי, ומבשלים 8 עד 10 שעות על נמוך. שעתיים לפני סוף זמן הבישול, לערבב את החומץ, בצל, פלפל ירוק, שום, אורגנו, ורוטב ווסטרשייר לבישול איטי.
מערבבים את תערובת הרוטב החומה ומים בקערה קטנה, ומערבבים לתוך סיר איטי, להמשיך לבשל 20 דקות.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 27 דולר.
![סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון