בישול איטי לימון פלפל עוף
גשו לסופר וקנו חמאה, מלח מתובל, עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. . הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-15 דקות. , שהוא מוצק. נסו בישול איטי לימון פלפל עוף, עוף צלוי עם פלפל לימון בבישול איטי, ו תבשיל עוף מתבשל לאט עם פלפל ואננס (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף עוף, לטפוח יבש עם מגבות נייר, ולהשתמש באצבעות שלך כדי לשחרר את העור על השד והירכיים.
מערבבים חמאה ופלפל לימון בקערה קטנה ומוסיפים חמאה מתובלת מתחת לעור התרופף באמצעות כפית. לדחוף חמאה מן הכף באמצעות העור.
מניחים פרוסת לימון שיני שום לתוך חלל העוף.
מניחים עוף לתוך סיר איטי. לשפשף את העור עם שמן זית ומפזרים מלח מתובל, טימין, ופלפל שחור סדוק על הציפור.
מבשלים על גבוה במשך 3 שעות; להפחית את החום לנמוך ומבשלים עד העוף הוא רך מאוד מדחום בשר מיידי לקרוא מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך, לא נוגע בעצמות, קורא לפחות 160 מעלות F (70 מעלות C), 2 עד 3 שעות יותר. אם תרצה, לבשל ציפור על הגדרה נמוכה 6 עד 8 שעות.