קושימומחה
מוכן ב7 שעות
מנות8
ציון בריאות31
מגזין

בישול איטי סתיו תבשיל בשר חזיר

בישול איטי סתיו תבשיל בשר חזיר
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 7 שעות. נסו תבשיל בשר חזיר מבושל איטי, תבשיל בשר חזיר מבושל איטי, ו תבשיל חזיר מבושל איטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את החזיר, מרק, סיידר, תפוחים, סקווש, גזר לבן וקורנית בסיר איטי 6 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
סכין קילוףסכין קילוף
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
2
מכסים ומבשלים על נמוך במשך 7 עד 8 שעות או עד חזיר הוא מזלג מכרז.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)