בישול איטי צ'ילה-טאקו עוף
המתכון לטאקו צ'ילה-עוף איטי לבשל יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 7 שעות ו-30 דקות. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 148 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם בצל ירוק, צ'ילי ישן, ירכיים עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו טאקו חזיר צ'ילי ירוק מבושל איטי, בישול איטי ירוק צ'ילי טאקו חזיר, ו עוף בישול איטי צ'ילה ורדה (מתכונים דומים).
הוראות
תרסיס 3-4 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול.
מפזרים תערובת תיבול טאקו וסוכר חום; לזרוק מעיל.
מערבבים בצ 'ילי ירוק, תירס ו 1/2 כוס רוטב אנצ' ילדה. מקררים את שאריות רוטב האנצ ' ילדה.
מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוכה 6 עד 7 שעות.
מניחים עוף על קרש חיתוך; להשתמש 2 מזלגות למשוך עוף לגזרים. תחזיר את העוף לבישול. מערבבים בצלים ירוקים. מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוכה 15 דקות.
רוטב אנצ ' ילדה נשאר חום.
מגישים תערובת עוף בקליפות טאקו עם חסה, עגבניות ורוטב אנצ ' ילדה חם.
יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז
צ ' ילי בתפריט? נסה זיווג עם קאווה, גרנאש ושיראז. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. אתה יכול לנסות Clos Amador Cava Tendre rosé. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 11 דולר לבקבוק.
![Clos Amador קאווה Tendre עלה]()
Clos Amador קאווה Tendre עלה
צבע ורוד עמוק ועמוק עם מראה מבריק. היווצרות מתמדת של מחרוזות של בועות בסדר. ניחוחות נקיים ועזים של פירות אדומים, אופייניים למגוון, עם פתק קל של פרח ורדים. טרי ואלגנטי, עם הערות מסומנות של פירות בר, פטל ודובדבנים המסדרים טעם לוואי מוצק, רחב.קלוס אמאדור רוז (Clos Amador Rose), שנהנתה במיוחד כאפריטיף, מהווה התאמה מושלמת למוס שוקולד מריר, והיא אלוהית עם פירות אדומים טריים ועוגות כמו שרלוט תות שדה.