בלאק ג'ק בורגר
המתכון בלאק ג'ק בורגר יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 40 דקות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 1774 קלוריות, 84 גרם חלבון ו 64 גרם של שומן למנה. אם יש לכם מלח כשר, כיכר ג'בטה, צ' אק טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו ג'ק בורגר הדביק., מתלה כבש שחור ג'ק, ו מיני בלאק ג'ק בורגרס (מתכונים דומים).
הוראות
מחלקים את הבשר ל 4 מנות ולעצב אותם לקציצות בגודל שווה. (להתמודד עם הבשר בעדינות כדי לשמור על מרקם האור ואת ההמבורגר עסיסי.) קציצות ניתן לעצב, מכוסה, בקירור לילה בשלב זה.כאשר מוכן לבשל, לחמם את שמן הזית הנמדד במחבת גדולה או מחבת גריל על חום בינוני גבוה עד חם מאוד. לחלופין, מחממים גריל חיצוני לגובה בינוני (כ 191° עד425). בנדיבות העונה בשר משני הצדדים עם מלח ופלפל.לבשל את ההמבורגרים, לצלות אותם עם השומן במחבת באמצעות כפית גדולה ודפדוף באמצע זמן הבישול, על 7 עד 10 דקות בסך הכל עבור בינוני נדיר. (אל תלחץ על הקציצות בזמן שהם מבשלים. בדקה או שתיים האחרונות, עטפו פרוסת גבינה על כל המבורגר כדי להמס. (אתה יכול גם לחמם את התנור ל450, לבשל את ההמבורגרים על הכיריים עד שהם חומים משני הצדדים, ולאחר מכן לסיים אותם בתנור.)
הסר את ההמבורגרים למגש, למקם במקום חם, ולתת לנוח כמה דקות לפני serving.To להרכיב את ההמבורגרים, להפיץ את כל תחתית לחמניה עם כף טפנד.
מוסיף את ההמבורגרים, למעלה עם חסה ועגבניות (אם משתמשים), וכף נוספת של טפנד. כיסוי עם צמרות לחמניה.