קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

בלו אפוי עוף ואורז

בלו אפוי עוף ואורז
בלו אפוי עוף ואורז הכנת המתכון לוקחת כ 10 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 686 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו שמן זית, תערובת תבלינים, אורז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . מתכונים דומים: עוף אפוי קורדון בלו, עוף אפוי קורדון בלו, ו קורדון בלו עוף ואורז.

הוראות

1
מניחים ירכיים עוף בשקית גדולה resealable; יוצקים רוטב גבינה כחולה. מעיל עוף עם רוטב, לסחוט אוויר עודף, ולאטום את התיק. להשרות במקרר במשך 4 שעות עד לילה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינה כחולהרוטב גבינה כחולה
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצותפנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2
מחממים תנור ל 420 מעלות F (216 מעלות C). ריססו צלחת אפייה בגודל 9x13 אינץ ' עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
3
חום 2 כפות שמן זית במחבת מעל חום בינוני; לבשל ולערבב סלרי בשמן חם במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים בצל; מבשלים ומערבבים עד הבצל מבריק ורך, על 5 דקות. מערבבים שום; לבשל במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
5
העברת תערובת בצל לתבנית אפייה מוכנה; לחזור מחבת למבער.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
6
יוצקים הנותרים 1 כף שמן זית למחבת; לבשל ומערבבים אורז בשמן החם עד ריחני, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מערבבים מרק עוף, אורז וחומץ לתערובת הבצל בתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
8
הסר עוף מן המרינדה ולסדר בתבנית האפייה, יצירת 2 שורות של ירכיים עוף זה לצד זה. תשליך את שאריות המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצותפנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
9
מפזרים כל ירך עוף עם תיבול Cajun. מעיל ירכיים עוף עם 1 פירורי פאנקו כוס. מכסים צלחת אפייה בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצותפנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
10
אופים בתנור שחומם מראש במשך 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
11
הסר רדיד אלומיניום מן המנה. לרכך את עלי הסלרי השמורים.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
בשר טחוןבשר טחון
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
12
מפזרים ירכיים עוף עם שאריות פירורי פאנקו 1/2 כוס ופרמזן-גבינת רומנו; מפזרים עלי סלרי טחון על פני עוף.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצותפנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
13
המשך לאפות עוף עד שכבר לא ורוד על העצם והמיצים לרוץ ברור, כ -10 דקות נוספות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס ליד העצם צריך לקרוא 165 מעלות F (74 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
14
הפעל את המטגן של התנור ועוף צלייה עד השחמה ופריך, 1 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
15
הסר מהתנור ולתת מגניב במשך 10 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד