ארוחת ערב: בוקטיני עם חצילים
ארוחת ערב: Bucatini עם חצילים הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה צדדית. מתאים ל-2 מנות. מנה אחת מכילה 242 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם חצילים, שמן זית, צלפים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב הלילה: Bucatini con Salsicce (Bucatini עם נקניק), ארוחת ערב: Bucatini con Funghi, ו ארוחת ערב: בוקטיני עם פול (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את החצילים ולתת לו לבשל במשך כ 45 דקות, או עד מאוד, מאוד רך.
להסיר, לחתוך לחצי, ואז לגרוף את הקרביים ולגרוס עם כמה מזלגות.
מניחים מחבת גדולה מעל חום בינוני-נמוך.
יוצקים את השמן, וכאשר חם, מוסיפים את השום. מבשלים במשך כמה דקות עד רך, אבל לא השחמה.
להפוך את החום בינוני, ולהוסיף את החצילים, אנשובי, צלפים למחבת. מערבבים עד התחמם. ואז לשפוך את היין האדום וחומץ יין אדום. מבשלים עד שהנוזל התעבה לרוטב.
בינתיים, להביא סיר גדול של מים לרתיחה. מבשלים את bucatini על פי ההוראות על הקופסה.
מסננים, ולאחר מכן להוסיף אותו למחבת עם הרוטב. מערבבים עד מצופה, ולאחר מכן לשרת. מתבלים עם פלפל שחור לפי הטעם.