במיה מטוגנת
המתכון במיה מטוגנת יכול לספק הכמיהה הדרומית שלך בערך 25 דקות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 250 קלוריות. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 8. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו פלפל טחון, במיה, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: עגבניות ירוקות מטוגנות ובמיה מטוגנת, במיה מטוגנת ללא גלוטן (כן, אני מטוגן זה!), ו במיה מטוגנת.
הוראות
חותכים במיה לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'; מניחים בצלחת רדודה.
שלב את כל שאר החומרים למעט שמן בצלחת רדודה.
הוסף במיה, בקבוצות קטנות; לזרוק עד מצופה שווה בתערובת פירור.
חום 1-1 / 2 אינץ ' של שמן כדי 191° במחבת עמוקה גדולה על חום בינוני.
הוסף במיה, בקבוצות; לבשל 3 עד 4 דקות. או עד חום זהוב, פונה אחרי 2 דקות.
הסר מן השמן עם כפית מחוררת; לנקז על מגבות נייר.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא בריון היל כרמים ריזלינג יבש. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
![כרמי בולי היל ריזלינג יבשים]()
כרמי בולי היל ריזלינג יבשים