. אם יש לכם פלפל חלפיניו, פלפל טחון, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. עם כפית ציון 63% המנה הזו מוצקה. נסו במיה דרום מטוגנת, במיה דרום מטוגנת, ו במיה דרום מטוגנת (מתכונים דומים).
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
במיה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
להקציף חלב, ביצים, מלח ופלפל שחור יחד בקערה נפרדת; לשפוך על ירקות ולזרוק למעיל. בהדרגה מוסיפים קמח תירס לתערובת ירקות עד שנוזל נספג והמרכיבים לחים ומעורבים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
שמן חום במחבת מעל חום בינוני; הבלילה כפית למחבת. להפחית את החום בינוני נמוך לכסות. מטגנים עד התחתית של fritter הוא השחמה, 10 עד 15 דקות. הפוך fritter ופריי עד הצד השני הוא השחמה, 5 עד 8 דקות.