בננה ספליט בסגנון מקומי עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 3130 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 227g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך שעועית וניל, ברי משמר, קינמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 8 שעות. נסו לחם בננה ספליט בריא, מרק אפונה בסגנון דרומי של אמא, ו בננה ספליט פאי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את השמנת הכבדה, הסוכר, ואת שעועית וניל יחד בסיר ומביאים לרתיחה. מזג את החלמונים ביצה שוט על חום בינוני עד עבה מעט.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הסר מהחום ומתח דרך chinois. צונן על מים קרים עד קור. להקפיא במכונת גלידה על פי הוראות הייצור. לאחסן במקפיא עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידה
3
עבור גלידת קפה קונה: השתמש באותו מתכון כמו גלידת וניל. החלף את שעועית וניל עם עירוי קפה ומים קונה להקפיא במכונת גלידה. להקפיא עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידה
4
עבור גלידת אגוז מקדמיה: להחליף את שעועית וניל עם הדבק אגוז מקדמיה ואגוזי מקדמיה לקוביות. להקפיא במכונת גלידה להקפיא עד מוכן לשימוש.
רוטב קרמל שעועית וניל: לשלב את הסוכר, מיץ לימון שעועית וניל בסיר. קרמל מעל חום בינוני עד חום זהוב. מערבבים לאט את השמנת הכבדה ולאחר מכן את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסים
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
6
הסר מחום וקריר לטמפרטורת החדר.
7
לרוטב השוקולד: מערבבים את השמנת והחלב הכבדים בסיר ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
8
הסר מהחום ומוסיף בזהירות את השוקולד. באמצעות ערבוב שוט עד חלקה לחלוטין. מניחים בצד וקריר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
9
כדי להפוך את רוטב ברי: לשלב את השימורים ואת המים ומערבבים היטב. לאחסן במקרר עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים דלת סוכר
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
עצם הודו וצוואר הודו
טיפים עגולים לפינה #4
10
דבש pahoehoe: קו חצי תבנית עם נייר קלף חובה כבדה, ולאחר מכן לרסס את המחבת כולה עם גריז ספריי.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץ, קלוף
11
מערבבים את הסוכר, הדבש, סירופ תירס, ומים יחד בסיר וקרמל עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
מיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
12
הסר סיר מחום ומערבבים במהירות את סודה לשתיה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
13
יוצקים את המסה מבעבעת על המחבת משומן מגניב עד המשרד. לאחסן במיכל אטום.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
14
בננות בקרמל קינמון: מניחים את החמאה במחבת סאוט בינונית ולהפוך את החום למדיום. חותכים את הבננות בחצי אורך ולאחר מכן במחצית widthwise כדי ליצור 4 חתיכות שטוחות ארוכות. חזור עם הבננות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
(קרטון בלוק)
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
15
לשלב את הסוכר וקינמון יחד.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
מיץ לימון, אופציונלי
16
מטגנים את הבננות עד להשחמה קלה, ואז מפזרים את סוכר הקינמון ומבשלים עוד כמה שניות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמון
(קרטון בלוק)
17
הסר את הבננות מחבת ה "סאוט" והנח במקרר.
מרכיבים שתצטרך
(קרטון בלוק)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
18
לבה אדומה כלוב סוכר: מניחים את isomalt לתוך סיר נקי להמיס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
Isomalt
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
19
הסר את הסוכר מהחום והוסף כמה טיפות של צבע מאכל כתום, ולאחר מכן להוסיף כמה טיפות של צבע מאכל אדום עד אדום עשיר מושגת. אפשר לסוכר להתקרר מעט. לאחר מכן, בקערת נירוסטה, מרוסס עם גריז, בעדינות ליצור אפקט כמו רשת בקערה עם הסוכר האדום, באמצעות מרית קטנה לטפטף את הסוכר המותך דפוס צלב-קרס. לאפשר את הסוכר להתקרר לחלוטין, ולאחר מכן בעדינות להסיר את הכלוב מהקערה ולאחסן במיכל הדוק אוויר. חזור על תהליך זה 3 או 4 פעמים.