בננה-פודינג לחם Dulce de Leche
צריך קינוח צמחוני? פודינג לחם בננה-דולצ'ה יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 444 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חלמונים, חמאה, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. מתכונים דומים: פודינג לחם דלעת עם Dulce de Leche, לחם בננה דולצ'ה, ו Dulce de Leche And Chocolate Chunk לחם פודינג.
הוראות
עבור פודינג הלחם: גריז 13-על ידי 9 אינץ צלחת אפייה עם 1 כף חמאה. התאם מדפים לתנור למיקומים האמצעיים והתחתונים וחמם מראש תנור ל-325 ° F.
מסדרים קוביות לחם בשכבה אחת על שתי גליונות אפייה ואופים עד ליובש, 12 עד 15 דקות.
העברת גיליונות למדפים קירור ולאפשר להתקרר לחלוטין, על 15 דקות.
בינתיים, בקערה גדולה להקציף חלמונים ביצה, ביצים, סוכר חום כהה, 2 כפיות קינמון, חלב, dulce de leche, רום, וניל, ומלח עד לשלב ביסודיות.
מוסיפים לחם ומערבבים בעדינות עם מרית גומי עד שהקוביות רוויות.
מעבירים 1/2 קוביות לחם לתבנית אפייה מוכנה. לקלף ולפרוס בננות לרוחב לפרוסות עבות 1/2 אינץ'. חצי שכבת לחם העליון של בננות. שוב לחם בננה שכבות, מסיים עם בננות. להמיס 3 כפות הנותרים חמאה ומברשת על בננות.
מערבבים סוכר ונותר 1 כפית קינמון ומפזרים באופן שווה על בננות.
בואו תערובת לעמוד בטמפרטורת החדר 20 דקות.
מניחים צלחת על גיליון אפייה מעוטר ואופים על מתלה באמצע עד פודינג לחם יש להגדיר וכאשר לחץ משחרר לא נוזל, על 45 דקות.
העבר מחבת למתלה קירור וקריר כ -20 דקות לפני ההגשה.
לסירופ הרום: בעוד פודינג לחם מתקרר, מביאים סוכר, סוכר חום כהה, מים, רום, מקל קינמון, ציפורן ומלח להרתיח בסיר בינוני על חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני ומבשל עד מעובה ועקביות של סירופ מייפל, על 10 דקות.