בננה של אמא-לחם תפוחים
לחם הבננה-תפוח של אמא עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 394 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו שיני אדמה, תמצית ונילן, אגוז מוסקט, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: לחם תפוחים Bananan, לחם בננה תפוחים, ו לחם תפוחים Bananan.
הוראות
במחבת גדולה, להמיס 2 כפות של החמאה עם הסוכר החום.
מוסיפים את התפוחים ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד מכרז וזהב, 4 עד 5 דקות.
מוסיפים 1/2 כפית קינמון ו 1/2 כפית וניל ומעבירים את התפוחים לצלחת.
גריז וקמח 9-by-5-by-4 1/2 מחבת כיכר אינץ'. בקערה בינונית, מערבבים יחד את הקמח, סודה לשתיה, מלח, ציפורן, אגוז מוסקט ושאר 1/2 כפית קינמון.
בקערה גדולה, באמצעות מערבל חשמלי כף יד, לנצח את המקל שנותר חמאה עם הסוכר מגורען במהירות בינונית עד אור ורך.
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, ומערבבים עד חלקה.
מוסיפים את הבננות הפירה, מיץ תפוזים ואת 1 כפית הנותרים של וניל ופעימה עד חלקה.
מוסיפים את החומרים היבשים ומכים במהירות נמוכה עד חלקה. באמצעות מרית גומי, לקפל את התפוחים.
לגרד את הבלילה לתוך המחבת מוכן להחליק את פני השטח.
אופים במשך 1 שעה ו 20 דקות, או עד קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי; לכסות באופן רופף עם נייר אם כיכר הופך כהה מדי.
תן כיכר להתקרר במחבת במשך 10 דקות לפני הפיכתו החוצה על מתלה להתקרר לחלוטין.