הבס המיושן של מק ' דוויט עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 628 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח ופלפל, כורכום, חומץ אורז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו בס ים מיסו-במרינדה, בס ים מיסו, ו בס ים מזוגג מיסו (מתכונים דומים).
הוראות
1
באמצעות סכין חדה, לקצץ את גבעולי הארטישוק.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
2
חותכים את השליש העליון של כל ארטישוק ולמשוך את העלים החיצוניים. לקצץ את תחתית הארטישוק, חיתוך כל עור ירוק קשה. לשפשף את הארטישוקים עם הלימון.
מרכיבים שתצטרך
תחתית ארטישוק
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
בסיר, להביא את המים, יין, זנגביל, קארי וכורכום לרתיחה; מבשלים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כורכום
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
בצל לבן, חתוך לקוביות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
מוסיפים את תחתית הארטישוק ומבשלים עד מכרז, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תחתית ארטישוק
5
מעבירים לצלחת כדי להתקרר. לגרד את החונק השעיר לחתוך את הארטישוקים לקוביות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
6
להחזיר את המרק לרתיחה, להוסיף את פולי סויה ומבשלים עד רק רך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי סויה
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
7
מסננים ומעבירים לקערה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מוסיפים את הבצל הירוק, בצל, עגבניות וארטישוקים; מקררים עד הצטננות.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
9
מערבבים את כל החומרים בקערה קטנה ומקררים עד הצטננות.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
לקלף דק מגררים את הג ' ינג ' ר ולשים אותו מסננת קטנה להגדיר מעל קערה. לחץ על זנגביל כדי לחלץ מיץ ככל האפשר; אתה צריך 2 כפות. בתבנית אפייה, להקציף את מיץ זנגביל עם סאקה, מירין, רוטב סויה ומיסו.
מרכיבים שתצטרך
מיץ ג ' ינג ' ר
צלי חזיר שלם, קצוץ
קפה מבושל חזק וחם
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
מיסו
רוטב שומשום יפני
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
מוסיפים את פילה בס הים ופונים מעיל. מקררים עד 2 שעות, הופכים את הפילה פעם או פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
פילה Seabass
12
מחממים התנור ל 50
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
לטף את הבס יבש עם מגבות נייר ומתבלים במלח ופלפל. במחבת חסינת ovenproof, לחמם את השמן עד כמעט עישון.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
Seabass
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
מוסיפים את הבס, צד העור למטה, ומבשלים על חום גבוה עד להשחמה טובה, על 2 דקות. הפעל את הפילה, להעביר לתנור ולצלות במשך כ 5 דקות, או עד רק מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
Seabass
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
15
מערבבים את מיץ הסיד לתוך התענוגות ומתבלים עם מלח ופלפל. כפית את התענג על 4 צלחות. הגדר את הבס על גבי ולהוסיף מנה של מיונז ג ' ינג ' ר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
אבוקדו האס מעוך קלות
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
Seabass
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי ל-Seabass. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות לשגשג פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.