קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות30
מגזין

בס ים מיסו-מושרה של מקדוויט

בס ים מיסו-מושרה של מקדוויט
הבס המיושן של מק ' דוויט עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 628 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח ופלפל, כורכום, חומץ אורז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו בס ים מיסו-במרינדה, בס ים מיסו, ו בס ים מזוגג מיסו (מתכונים דומים).

הוראות

1
באמצעות סכין חדה, לקצץ את גבעולי הארטישוק.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
חותכים את השליש העליון של כל ארטישוק ולמשוך את העלים החיצוניים. לקצץ את תחתית הארטישוק, חיתוך כל עור ירוק קשה. לשפשף את הארטישוקים עם הלימון.
מרכיבים שתצטרך
תחתית ארטישוקתחתית ארטישוק
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
בסיר, להביא את המים, יין, זנגביל, קארי וכורכום לרתיחה; מבשלים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כורכוםכורכום
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
מוסיפים את תחתית הארטישוק ומבשלים עד מכרז, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תחתית ארטישוקתחתית ארטישוק
5
מעבירים לצלחת כדי להתקרר. לגרד את החונק השעיר לחתוך את הארטישוקים לקוביות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
6
להחזיר את המרק לרתיחה, להוסיף את פולי סויה ומבשלים עד רק רך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי סויהפולי סויה
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
7
מסננים ומעבירים לקערה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מוסיפים את הבצל הירוק, בצל, עגבניות וארטישוקים; מקררים עד הצטננות.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
9
מערבבים את כל החומרים בקערה קטנה ומקררים עד הצטננות.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
לקלף דק מגררים את הג ' ינג ' ר ולשים אותו מסננת קטנה להגדיר מעל קערה. לחץ על זנגביל כדי לחלץ מיץ ככל האפשר; אתה צריך 2 כפות. בתבנית אפייה, להקציף את מיץ זנגביל עם סאקה, מירין, רוטב סויה ומיסו.
מרכיבים שתצטרך
מיץ ג ' ינג ' רמיץ ג ' ינג ' ר
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
מיסומיסו
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
מוסיפים את פילה בס הים ופונים מעיל. מקררים עד 2 שעות, הופכים את הפילה פעם או פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
פילה Seabassפילה Seabass
12
מחממים התנור ל 50
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
לטף את הבס יבש עם מגבות נייר ומתבלים במלח ופלפל. במחבת חסינת ovenproof, לחמם את השמן עד כמעט עישון.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
SeabassSeabass
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
מוסיפים את הבס, צד העור למטה, ומבשלים על חום גבוה עד להשחמה טובה, על 2 דקות. הפעל את הפילה, להעביר לתנור ולצלות במשך כ 5 דקות, או עד רק מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
SeabassSeabass
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
15
מערבבים את מיץ הסיד לתוך התענוגות ומתבלים עם מלח ופלפל. כפית את התענג על 4 צלחות. הגדר את הבס על גבי ולהוסיף מנה של מיונז ג ' ינג ' ר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
SeabassSeabass
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
16
מפזרים עירית ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)

מרכיבים

41 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרארטישוקארטישוק2קרום: פירורי קרקר גרהםעירית טחוןעירית טחון1גבינת פרמזן מגוררתבצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)חרדל דיז'וןחרדל דיז'ון1חתיכה 4 אינץ ' של זנגביל טריחתיכה 4 אינץ ' של זנגביל טרי1אוראו ממולאים כפוליםזנגביל טרי טחוןזנגביל טרי טחון1שן שום, טחוןשן שום, טחון2רבע גודל פרוסות של זנגביל טרירבע גודל פרוסות של זנגביל טרי0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)רוטב חריף, עדיף סרירצ'הרוטב חריף, עדיף סרירצ'ה1לימון, חצוילימון, חצוי1גבינת פרמזן מגוררתמיץ ליים טרימיץ ליים טרי2קרום: פירורי קרקר גרהםמיץ ליים טרימיץ ליים טרי591 לב מפאלדי טרי אם אפשר4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות591 לב מפאלדי טרי אם אפשר6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות2קרום: פירורי קרקר גרהםהדבק מיסו צהוב (ראה הערה)הדבק מיסו צהוב (ראה הערה)2קרום: פירורי קרקר גרהםסטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק1עגבניות שזיף, קצוץ דקעגבניות שזיף, קצוץ דק1smallsבצל אדום, קצוץ דקבצל אדום, קצוץ דק2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשררוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני1צביטהקורט מלח ופלפל טחון טריקורט מלח ופלפל טחון טרי4קצת קישואים קצוציםמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי2בצל ירוק, פרוס דקבצל ירוק, פרוס דק680פלפל האבנרופילה בס ים, על 1 אינץ ' עבהפילה בס ים, על 1 אינץ ' עבה2קרום: פירורי קרקר גרהםצלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 פאונד פולי סויה טריים או קפואים, מופגזים, ראה הערה1/2 פאונד פולי סויה טריים או קפואים, מופגזים, ראה הערה1אוראו ממולאים כפוליםכורכוםכורכום9461 לב מפאלדי טרי אם אפשראורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשדי פסיון אם )שדי פסיון אם )

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי ל-Seabass. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות לשגשג פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
לשגשג פינו גריג ' יו
לשגשג פינו גריג ' יו