קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות57
מגזין

בס ים עם עגבניות ועוגות ריזוטו שום

בס ים עם עגבניות ועוגות ריזוטו שום
מתכונים דומים: ריזוטו עם בס ושומר, בס ים עם עגבניות וזיתים, ו בס אפוי עם עגבניות.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים שיני שום, שמן ו 3 כפות מים בצלחת קטנה לכסות בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמותשיני שום שלמות
מיםמים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
3
אופים במשך 30 דקות או עד השום מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
מניחים במעבד מזון קטן ולעבד עד חלקה. להביא 4 כוסות מים כדי להתבשל בסיר בינוני. ממיסים 2 כפות חמאה ו 1 כף שמן זית בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
חמאהחמאה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
6
מוסיפים את האורז ומערבבים עד חום זהוב קלות.
מרכיבים שתצטרך
אורזאורז
7
מוסיפים את היין ומבשלים עד מופחת לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
8
מוסיפים 1 כוס מים חמים ומערבבים עד לספיגה. המשך להוסיף 1 כוס מים בכל פעם עד אורז הוא רק רך.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
אורזאורז
9
הסר מהחום ולהוסיף את מחית שום, גבינה, פטרוזיליה, מלח ופלפל ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
רסק שוםרסק שום
פטרוזיליהפטרוזיליה
גבינהגבינה
10
בואו מגניב במשך 30 דקות.
11
מניחים בקערה, מכסים ומקררים עד קר, על 2 שעות. צורה ריזוטו לתוך הקציצות בקוטר 8 (2 אינץ').
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
12
מניחים עוגות ריזוטו על תבנית אפייה. מכסים ומקררים 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
13
מניחים קמח מתובל בקערה בינונית. מעיל קל כל עוגת ריזוטו עם קמח. ממיסים 2 כפות של החמאה במחבת סאוט בינונית.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת
14
להוסיף 4 עוגות בכל פעם לטגן עד חום זהוב משני הצדדים. מחק את המחבת, הוסף את 2 כפות החמאה הנותרות וחזור עם 4 העוגות הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
15
מגישים 2 לאדם.
16
לבס הים: מחממים תנור ל 400 מעלות F. עם סכין חדה להבס 3 פעמים בכל צד לעצם. בס העונה בשני הצדדים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
SeabassSeabass
בסבס
עצםעצם
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
תנורתנור
17
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
18
מוסיפים בס למחבת ומחממים אותו משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
בסבס
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
19
מעבירים מחבת לתנור ומבשלים בס במשך 8 עד 12 דקות או עד מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
בסבס
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
20
מעבירים דגים לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
21
מגישים עם סלט עגבניות ירושה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה ירושהעגבנייה ירושה
22
עבור סלט עגבניות ירושה: עגבניות פרוסות ולסדר אותם בקערה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
23
מערבבים את שאר החומרים ושופכים על עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
24
מגישים באופן מיידי.

מרכיבים

2371 לב מפאלדי טרי אם אפשראורז arborioאורז arborio11 כף אורגנו מיובשבזיליקום קצוץבזיליקום קצוץ1181 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גספטרוזיליה טרייה קצוצה דקפטרוזיליה טרייה קצוצה דק591 לב מפאלדי טרי אם אפשרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר11 כף אורגנו מיובשבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר2חתיכות טופי הית' ברבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל קצוץ דקבצל קצוץ דק591 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת2קילוגרםעגבניות ירושה מגוונות, או תחליף עגבניות שזיףעגבניות ירושה מגוונות, או תחליף עגבניות שזיף1קטןטרי אדום צ'ילה, זרע טחוןטרי אדום צ'ילה, זרע טחון1קטןבצל אדום, חצוי דק פרוסבצל אדום, חצוי דק פרוס4שרימפס וורידיםמלח ופלפלמלח ופלפל1קילוגרםבס ים שלםבס ים שלם2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרחבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשריםחבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשרים22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחומץ שריחומץ שרי22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח42 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח9461 לב מפאלדי טרי אם אפשררצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת10ציפורן10 שיני שום שלמות, קלופים10 שיני שום שלמות, קלופים

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור Seabass. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Santi Sortesele פינו Grigio עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.