בס ים עם עגבניות ועוגות ריזוטו שום
מתכונים דומים: ריזוטו עם בס ושומר, בס ים עם עגבניות וזיתים, ו בס אפוי עם עגבניות.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
מניחים שיני שום, שמן ו 3 כפות מים בצלחת קטנה לכסות בנייר כסף.
אופים במשך 30 דקות או עד השום מתרכך.
מניחים במעבד מזון קטן ולעבד עד חלקה. להביא 4 כוסות מים כדי להתבשל בסיר בינוני. ממיסים 2 כפות חמאה ו 1 כף שמן זית בסיר בינוני.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך.
מוסיפים את האורז ומערבבים עד חום זהוב קלות.
מוסיפים את היין ומבשלים עד מופחת לחלוטין.
מוסיפים 1 כוס מים חמים ומערבבים עד לספיגה. המשך להוסיף 1 כוס מים בכל פעם עד אורז הוא רק רך.
הסר מהחום ולהוסיף את מחית שום, גבינה, פטרוזיליה, מלח ופלפל ומערבבים לשלב.
מניחים בקערה, מכסים ומקררים עד קר, על 2 שעות. צורה ריזוטו לתוך הקציצות בקוטר 8 (2 אינץ').
מניחים עוגות ריזוטו על תבנית אפייה. מכסים ומקררים 1 שעה.
מניחים קמח מתובל בקערה בינונית. מעיל קל כל עוגת ריזוטו עם קמח. ממיסים 2 כפות של החמאה במחבת סאוט בינונית.
להוסיף 4 עוגות בכל פעם לטגן עד חום זהוב משני הצדדים. מחק את המחבת, הוסף את 2 כפות החמאה הנותרות וחזור עם 4 העוגות הנותרות.
לבס הים: מחממים תנור ל 400 מעלות F. עם סכין חדה להבס 3 פעמים בכל צד לעצם. בס העונה בשני הצדדים עם מלח ופלפל.
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים בס למחבת ומחממים אותו משני הצדדים.
מעבירים מחבת לתנור ומבשלים בס במשך 8 עד 12 דקות או עד מבושל דרך.
מגישים עם סלט עגבניות ירושה.
עבור סלט עגבניות ירושה: עגבניות פרוסות ולסדר אותם בקערה רדודה.
מערבבים את שאר החומרים ושופכים על עגבניות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור Seabass. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Santi Sortesele פינו Grigio עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.