בס ים צרוב במחבת במרק שומר עגבניות
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית פסקטריאנית? בס ים צרוב במחבת במרק שומר עגבניות יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. המתכון הזה מכסה %62 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 1032 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 54 גרם של שומן כל אחד. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם חמאה, מלח ופלפל, מיץ תפוזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. וזה מצוין. נסו בס ים צרוב במחבת במרק שומר עגבניות, בס בארטישוק מרק עגבניות, ו בס ים שחור צרוב עם ירקות מרירים, שומר, אשכוליות וסלט פטה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
לרוטב: בסיר מעל חום בינוני גבוה, להזיע את השומר, בצל, וגזר בשמן הזית. מבשלים עד שהירקות מתרככים, 10 עד 15 דקות. לאחר מכן, deglaze עם היין הלבן. לאחר שהיין מצטמצם, מוסיפים את המניה ומיץ תפוזים. להפחית את החום ולאפשר לנוזל לבשל עד שזה ירד בחצי. לאחר מופחת, מוסיפים את העגבניות והשום ומאפשרים לרוטב להתבשל עוד יותר במשך 15 דקות. טעם ועונה.
הסר סיר מן החום, לשפוך דרך מסננת, ולחזור למחבת. תסיים עם החמאה. תתחמם.
עבור הדגים: העונה בצד העור של פילה דגים עם שומר הקרקע, מלח, פלפל, ולאחר מכן העונה בצד הבשר עם מלח ופלפל.
בשמן במחבת לא דביקה מעל חום גבוה עד שהוא מגיע לנקודת העישון. להפחית את החום ולהוסיף את הדגים מתובל, צד העור למטה, ומבשלים 2 עד 3 דקות. הפוך, הפחת את החום, והמשיך לבשל במשך 5 עד 6 דקות, בזהירות כפית את השמן החם על הדגים כדי לשמור על העור פריך. לאחר הפילה מבושל, להסיר מן המחבת לשרת עם הרוטב.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
Seabass עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גריג ' יו אורגני Ziobaffan. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה]()
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו