בס ים שחור עם ירקות מרוקאים ורוטב צ'ילה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 473 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם קוסקוס, פרחים כרובית, שוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אבקת קארי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קארי עם מנגו ופיסטוק כקינוח. עם כפית מתכונים דומים: בס שחור צרוב עם בצל ירוק-צ'ילה רליש, בס הים השחור של יאגיהאשי עם Somen וירקות, ו בס ים וירקות קונפטי עם רוטב לימון חמאה.
הוראות
1
קו 9" x 12 " תבנית אפייה עם רדיד. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
2
תנור חימום עד 40
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
מחממים שמן בסיר גדול מעל חום בינוני. קוק כרישה, שום, אורגנו, קארי, allspice ופלפל שחור עד כרישה להיות שקוף, ערבוב, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
שום גויה®
בצל לבן, חתוך לקוביות
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
4
מוסיפים עגבניות, פלפל, סלרי ורוטב סויה. מבשלים עד פלפל מתרכך, 2 עד 3 דקות.
אופים עד דגים מבושלים דרך וירקות במכרז, 15 עד 20 דקות. בזמן שטבחים דגים, הכינו קוסקוס לפי ההוראות. למעלה כל צלחת עם 1/4 כוס קוסקוס, 1/4 של ירקות פילה 1.
Seabass עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.