בס ים שחור עם תירס וסרטן גוש ג'מבו לטגן
בס ים שחור עם תירס וסרטן גוש ג'מבו לטגן נטול גלוטן, ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 1534 קלוריות, 70 גרם חלבון ו 90 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %61 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בצל, כדי 4 תפוחי אדמה צלויים fingerling, פילה בס ים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו לביבות סרטן ענקיות, כריך ענק של עוגת סרטנים, ו קציץ סרטן ג'מבו גוש עם ביצים עלומות (מתכונים דומים).
הוראות
להבקיע את צד העור של פילה בס הים (לעשות כמה סימני חריץ קטנים בעור עם סכין חדה). מתבלים את הדגים במלח ופלפל.
מחממים מחבת סאוט בינונית על חום גבוה ומוסיפים 2 אונקיות שמן זית. כאשר השמן מעשן, מוסיפים את הדג, העור למטה. הפחת את החום עד בינוני ולחץ על פילה עם מרית כדי לפרוס את העור. כאשר העור הוא השחמה, להעיף דגים. (זמן הבישול הכולל לדגים צריך להיות 5 דקות).
מוסיף את הנותרים 2 אונקיות שמן זית למחבת סאוט.
מוסיף את התירס, בצל, פלפל אדום, ופלפל poblano ו לטגן במשך 1 דקה.
מוסיפים את בשר הסרטן, עירית, טימין קצוץ, ערבוב להתמזג. להתאים תיבול לפי הטעם.
מוסיפים את ציר העוף ומקציפים בחמאה כדי ליצור רוטב. להפחית עד עקביות רוטב.
מסדרים את תערובת הירקות המוקפצים בקערה גדולה. למעלה עם פילה בס חם תפוחי אדמה fingerling קלוי.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
Seabass עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה]()
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו