תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בס פסים עם סלט בצל כוסברה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 383 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, פלפל, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היוגורט היווני רגיל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Meyer Lemon - יוגורט יווני עוגה יבשה עם ציפוי שוקולד-יווני יוגורט כקינוח. נסו בס הפסים של פושי עם רוטב בצל קרמל, בס פסים פראי עם בצל ירוק וסלט עשב, ו בס ג'ינג'ר-ולימון-מאודה מפוספס עם סלט שומר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
שלב 2 כפות מיץ ליים, יוגורט, 1 כף מים, 1/4 כפית מלח, ואבוקדו בקערה קטנה; מחית עם מזלג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב