בקלה מוקפץ על אפונה שלג וכרוב עם ויניגרט שומשום מיסו
בקלה מוקפץ על אפונה שלג וכרוב עם ויניגרט שומשום מיסו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 279 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. גשו לסופר וקנו טחינה מעורבבת היטב, שמן צמחי, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: אפוני שלג שומשום מוקפצים, אפונה מוקפצת שלגweather Forecast, ו [] שרימפס ואפונה שלג מערבבים ומטגנים עם צ'ילי, מיסו & עגבניות.
הוראות
פירה כל vinaigrette מרכיבים בבלנדר עד חלקה.
שמן חום במחבת nonstick 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז שום sauté עד הזהב, על 30 שניות.
להוסיף כרוב ואפונה שלג ו sauté עד כרובים נבולים אפונה הם פריך במכרז, על 5 דקות. מתבלים במלח ומעבירים לקערה, ואז מנקים את המחבת.
מחממים שמן במחבת מעל חום גבוה עד חם אבל לא מעשן, ואז בקלה sauté, מפנה פעם אחת, עד הזהב ופשוט מבושל דרך, על 6 דקות בסך הכל.
מחלקים כרוב בין 4 צלחות, ולאחר מכן העליון עם דגים טפטוף עם קצת רוטב.
* ההלבשה יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.