בקלה צלוי במחבת עם עגבניות קלויות כרישה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 36 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 514 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. אם יש לך חומץ בלסמי, כרישה, רוזמרין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. מתכונים דומים: בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום, עוף עם עגבניות צלויות עשבי תיבול ורוטב מחבת, ו גיליון פאן צ'ילי סיד בקלה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים עגבניות כרישה במחבת צלייה; טפטוף עם 2 כפות שמן זית, חומץ, רוזמרין, 1/4 כפית מלח ים, ו 1/4 כפית פלפל. זרוק בעדינות למעיל. צולים ב 400 במשך 25 דקות, ערבוב כרישה פעם באמצע זמן הבישול או עד כרישה הם מכרז עגבניות מתחיל להצטמק.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
3
פילה דג העונה עם 1 כף שמן זית, 1/2 כפית מלח ים, ו 1/4 כפית פלפל. להמס חמאה עם הנותרים 1 כף שמן זית במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מניחים פילה, צד העור למטה, במחבת; להפחית את החום בינוני, ומבשלים 4 דקות, מבלי להזיז דגים. בזהירות להפוך פילה מעל; ומיץ לימון רסס על דגים. מבשלים 2 עד 3 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג, כפית נוזלי מחבת על דגים בזמן הבישול.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
הסר דגים מהמחבת, ולכסות באופן רופף כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים יין ומרק למחבת, ומגבירים את החום לגובה בינוני. להפחית את הרוטב ל 1/4 כוס (כ 5 דקות) ועד הרוטב הוא עבה מעט תוסס.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודו
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
מניחים פילה על מגש או ארבע צלחות בודדות, רוטב כפיות על וסביב דגים; מסדרים כרישה תערובת עגבניות על כל צלחת, ומקשטים, אם תרצה.
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גרי בטעם טנג ' נט פארגון. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.