בשר בקר -הפצצה- בורגיניון דורש בערך שעה ו-20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 1105 קלוריות, 60 גרם חלבון ו-73 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. תמורת $9.37 למנה, מתכון זה מכסה 45% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם עלי אורגנו טריים, פרמזן, רוטב ווסטרשייר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 88 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 90%. נסו את Beef -The Bomb- Bourguignon, Beef Bourguignon (bœuf bourguignon / bœuf à la bourguignonne / beef Burgundy), וביף בורגיניון (bœuf bourguignon / bœuf à la bourguignonne / beef Burgundy) (מתכונים דומים).
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים את סטייק הצלעות ומניחים למרינדה למשך 30 דקות עד שעה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות
4
מבשלים את הבייקון במחבת גדולה, על אש בינונית נמוכה כדי לאט לאט את השומן. כשהם פריכים, מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג, שומרים את השומן בתבנית.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
מים כדי לאפשר
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
מוציאים את בשר הבקר מהמרינדה, מייבשים ומוסיפים למחבת עם שומן הבייקון. מבשלים על אש בינונית-גבוהה, משחימים את הבשר מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
מוציאים את הבשר מהמחבת, לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
7
הוסף שמן נוסף, במידת הצורך, עד כדי 2 עד 3 כפות של סך השומן במחבת.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
8
מוסיפים את הגזר, הפרצלונים והבצל הקפוא. מבשלים עד שהבצל חום בהיר, כ-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, לקלייה
גב שומן חזיר
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
9
מוסיפים את הקמח לתערובת הירקות לקבלת רו. כאשר הרוקס מתחיל להשחים, מוסיפים את השום ומבשלים 2 דקות. מכסים עם היין האדום שנותר ומערבבים פנימה את מרק הבקר. מנמיכים על אש בינונית למשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיס
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
10
מוסיפים את בשר הבקר המושחם, הבייקון המבושל, הטימין, הפטרוזיליה והאורגנו. מתקנים תיבול, לפי הטעם, עם 1 כפית מלח ופלפל טרי גרוס.
מרכיבים שתצטרך
פלפל סדוק
בייקון מבושל
למרקם חלק וניתן למריחה
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/4 כוס שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
11
מעבירים לכלי הגשה, מקשטים בפרמזן ובצל מטוגן ומגישים מיד.