בקר חמוץ מתוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר חמוץ מתוק. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 5 . מנה זו מכילה סביב 22 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 417 קלוריות. גשו לסופר וקנו סטייק בקר, נתחי אננס במיץ, רוטב סויה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 18 דקות. נסו בקר חמוץ מתוק, בקר חמוץ-מתוק, ו בקר חמוץ מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים בשר בקר עם תבואה לרצועות 2 אינץ'; לחתוך רצועות לרוחב תבואה לפרוסות 1/8 אינץ'.
מערבבים עמילן תירס ומים קרים.
חום ווק או מחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף שמן; לסובב ווק לצד המעיל.
מוסיפים בשר ובצל; מוקפץ על 3 דקות או עד בקר חום. מערבבים באננס, סוכר, חומץ, גרגרי בויון ורוטב סויה.
חום לרתיחה. מערבבים בתערובת קורנפלור; לבשל ומערבבים 1 דקה.
מערבבים פלפל ועגבניות; מבשלים ומערבבים 1 דקה.