בראוניז אגוזי לוז שוקולד
בראוניז אגוזי לוז שוקולד יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 38 גרם חלבון, 164 גרם שומן, ובסך הכל של 3069 קלוריות. המתכון הזה מכסה 53% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. אם יש לכם אבקת קקאו, מלח, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. הציון הזה די טוב. נסו בראוניז שוקולד אגוזי לוז גולמיים, בראוניז שוקולד-אגוזי לוז, ו בראוניז אגוזי לוז שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה בנדיבות 8 כוסות מאפין.
מיקרוגל 1/2 כוס חמאה בקערה חסינת חום להמסה.
מוסיפים שוקולד, מערבבים עד להמסה, ואז מוסיפים סוכר וקקאו ומערבבים לתערובת.
מקציפים ביצים, וניל ומלח.
מוסיפים קמח ומערבבים לתערובת אחידה. כפית הבלילה באופן שווה לתוך מאפין כוסות.
בעזרת כף קטנה יוצרים שקע בכל מנת הבלילה 1 אינץ'. רחב ו 1/2 ב. עמוק. כף 1 כף. אגוזי לוז שוקולד התפשטו לכל אחד מהם.
אופים עד שקיסם המוחדר לחלק הבראוניז יוצא עם כמה פירורים לחים בלבד, 20 עד 24 דקות.
בואו להתקרר על מתלה כ -10 דקות. בעזרת מרית מתכת קטנה, שחררו בראוניז מהמחבתות, עברו למתלה והתקררו לחלוטין.