קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות32
ציון בריאות1
מגזין

בראוניז בטיילת

בראוניז בטיילת
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו כלב הטיילת, צ'יפס הטיילת טריו מתובל, ו בראוניס מתוק & מלוח: בראוניז שוקולד מריר עם Dulce De Leche (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F. קו 9×13 מחבת אינץ ' עם רדיד לא מקל או קלף paper.In קערה של מערבל לעמוד עם משוט מחובר, להכות את החמאה, מלח (אם משתמשים), הן סוכרים, אבקת קקאו, סירופ תירס ווניל עד מעורב היטב, גירוד הצדדים של קערה לעתים קרובות.עם מיקסר על המהירות הנמוכה ביותר, להוסיף את הביצים אחד בכל פעם, ערבוב רק עד מעורב.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
אבקת סוכר וקצפת, אופציונליאבקת סוכר וקצפת, אופציונלי
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
תותים טריים פרוסים נוספיםתותים טריים פרוסים נוספים
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2
מוסיפים את השמן ומערבבים עד משולב, ואז מערבבים את הקמח, קערת גירוד. זה דורש מאמץ רב כי יש הרבה בלילה וזה נוטה להיצמד לתחתית הקערה.
מרכיבים שתצטרך
ריבת אוכמניות איכותיתריבת אוכמניות איכותית
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
מורחים את הבלילה במחבת ואופים ב 350 מעלות F. במשך 45 עד 50 דקות או עד בראוניז להופיע להגדיר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ארבולפלפל ארבול
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
4
מפזרים קצת M & Ms ו שבבי שוקולד על בראוניז החמים. הם צריכים להמיס קצת ולדבוק. אם לא, אתה יכול לטפטף שוקולד נמס על הבראוניז מאוחר יותר ולאחר מכן להוסיף את התוספות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 זילוף בצורת לב2 זילוף בצורת לב
5
בואו להתקרר בטמפרטורת החדר, ואז להירגע לפחות 3 שעות לפני חיתוך. אני משוכנע שהעוגיות טעימות יותר ביום השני, אבל זה רק אני.
6
חותכים לתוך 16 בראוניז גדולים או 32 קטנים. לאחסן במקרר.