בראוניז בטיילת
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו כלב הטיילת, צ'יפס הטיילת טריו מתובל, ו בראוניס מתוק & מלוח: בראוניז שוקולד מריר עם Dulce De Leche (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F. קו 9×13 מחבת אינץ ' עם רדיד לא מקל או קלף paper.In קערה של מערבל לעמוד עם משוט מחובר, להכות את החמאה, מלח (אם משתמשים), הן סוכרים, אבקת קקאו, סירופ תירס ווניל עד מעורב היטב, גירוד הצדדים של קערה לעתים קרובות.עם מיקסר על המהירות הנמוכה ביותר, להוסיף את הביצים אחד בכל פעם, ערבוב רק עד מעורב.
מוסיפים את השמן ומערבבים עד משולב, ואז מערבבים את הקמח, קערת גירוד. זה דורש מאמץ רב כי יש הרבה בלילה וזה נוטה להיצמד לתחתית הקערה.
מורחים את הבלילה במחבת ואופים ב 350 מעלות F. במשך 45 עד 50 דקות או עד בראוניז להופיע להגדיר.
מפזרים קצת M & Ms ו שבבי שוקולד על בראוניז החמים. הם צריכים להמיס קצת ולדבוק. אם לא, אתה יכול לטפטף שוקולד נמס על הבראוניז מאוחר יותר ולאחר מכן להוסיף את התוספות.
בואו להתקרר בטמפרטורת החדר, ואז להירגע לפחות 3 שעות לפני חיתוך. אני משוכנע שהעוגיות טעימות יותר ביום השני, אבל זה רק אני.
חותכים לתוך 16 בראוניז גדולים או 32 קטנים. לאחסן במקרר.