קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות16
ציון בריאות0
מגזין

בראוניז עם שוקולד כפול

בראוניז עם שוקולד כפול
זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה בסביבה 1 שעה ו -30 דקות. האוכל הביא לך אותו. גשו לסופר וקנו קמח, אבקת קקאו מעובדת בהולנד, יוגורט דל שומן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: עוגיות שוקולד כפולות, עוגיות שוקולד כפולות, ו עוגיות שוקולד כפולות.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 177° עם מתלה בעמדה האמצעית. מעיל 9 אינץ ' מרובע אפייה מחבת עם מחבת spray.In קערה קטנה, לטאטא יחד את הקמח והמלח; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מחממים את השמן בסיר בינוני על חום בינוני רק עד חם. השתמש במקצף כדי לערבב את הסוכר עד שהוא רטוב באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מוסיפים את היוגורט והוניל ומערבבים עד לשילוב יסודי. מערבבים את אבקת הקקאו, כמה כפות בכל פעם, כדי להפוך עבה, כהה paste.In קערה קטנה ונקייה ושימוש מקצף נקי, להכות את החלבונים ביצה רק עד שהם מאוד עבה קצף.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
לטאטא את הלבנים לתוך תערובת השוקולד רק כדי לשלב. מקפלים את תערובת הקמח עד סטריקי, ואז לקפל את שבבי השוקולד רק עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
מורחים את הבלילה באופן שווה במחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
אופים במשך 15 דקות, או עד העליון יצר קרום וסכין מוכנס למרכז עדיין יוצא עם פירורים רטובים על זה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
1
חותכים את הבראוניז ל 4 אפילו רצועות דרך אחת, ואז 4 אחרים, כדי להפוך 16 בראוניז.אחסן את כל שאריות בראוניז בטמפרטורת החדר, עטוף בחוזקה בסרט פלסטיק, עד 4 ימים, או overwrap עם רדיד להקפיא עד 2 שבועות. להפשיר עוגיות קפואות בודדות בטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ