בראוניז קוקוס קרמל
בראוניז קוקוס קרמל יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 3 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל של 268 קלוריות. גשו לסופר וקנו חמאה, קמח, קוקוס, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כמה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזאת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 20 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 19%. הציון הזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: בראוניז קוקוס קרמל, בראוניז קרמל קוקוס אגוזי, ו בראוניז קוקוס קרמל מלוח.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
שלב בקערה גדולה סוכר, חמאה מומסת ותמצית וניל. מקציפים כל ביצה לתערובת הסוכר בנפרד, מערבבים היטב לאחר כל תוספת, עד לקבלת תערובת אחידה.
מנפים קמח, אבקת קקאו ומלח יחד בקערה נפרדת. מערבבים בהדרגה את תערובת הקמח לתערובת הביצים עד לקבלת תערובת לבלילה. מקפלים שוקולד צ ' יפס, 3/4 כוס קוקוס קלוי ו -3 כפות רוטב קרמל לבלילה; מורחים באופן שווה לתבנית האפייה המוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם מוכנס יוצא נקי, 35 עד 40 דקות. הגדר צלחת על רשת להתקררות.
מפזרים 1/4 כוס קוקוס מעל הבראוניז.
מטפטפים 2 כפות כל אחת מרוטב קרמל ורוטב פאדג ' מעל שכבת הקוקוס.
חותכים ל -24 ריבועים להגשה.