בראוניז שוקולד מריר מוקה
בראוניז שוקולד מריר מוקה לוקח בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. תמורת 12 סנט למנה, אתה מקבל קינוח שמגיש 60. מנה אחת מכילה 71 קלוריות, 1 גרם חלבון ו- 1 גרם שומן. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לכם קקאו, חמאה, גרגירי קפה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 12%, וזה די גרוע. מתכונים דומים: בראוניז נתחי שוקולד כהה מוקה, בראוניז שוקולד מריר סמיך + דלעת מוקה מנטה, וסופגניות מוקה בריאות עם זיגוג שוקולד מריר.
הוראות
בקערה גדולה מערבבים סוכר חום וחמאה. טורפים פנימה ביצים, אחת בכל פעם.
מוסיפים קפה ווניל; לערבב היטב.
מערבבים את הקמח, הקקאו, אבקת האפייה והמלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת הסוכר. מערבבים פנימה שוקולד.
מורחים לתוך 13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. תבנית אפיה.
אופים ב-350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים על רשת.
לציפוי, מערבבים את החמאה, השמנת החמוצה והוניל עד לקבלת מרקם חלק. מערבבים בהדרגה את הסוכר עד שהציפוי חלק ומגיע לסמיכות הרצויה. בראוניז פרוסט.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
בראוניז עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. הבלנצ'רד פרז קאווה ברוט עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
![בלנצ'רד פרז קאווה ברוט]()
בלנצ'רד פרז קאווה ברוט
Blanchard Perez Brut הוא צהוב קש עם דגשים ירוקים במראה. האף רענן ואקספרסיבי עם ניחוחות ראשוניים של תפוח ירוק ואגס יחד עם אגוזים יבשים ותווי לחם טרי. בחיך תווים של פרי בשל עם אופי הדר אקספרסיבי מלווים ברמז של עשבי תיבול ים תיכוניים. חומציות, משקל ומרקם מאוזנים מביאים לסיומת ארוכה ומלאת חיים. יין מבעבע זה בעל איזון מושלם בין יובש, בועות ופירות להעשיר כל חווית אוכל. זוהי בחירה נהדרת להגשה לצד ירקות, שרימפס ורכיכות, או טעימה בפני עצמה! תערובת: 33% מקאבאו, 33% קסראל-לו, 34% פרלהדה