בראנץ ' יום ראשון: שיבולת שועל וברים תאריך
אם יש לך קינמון טחון, אבקת אפייה, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו אוכמניות קישואים שיבולת שועל, ברי oat banananan אוכמניות, ו ברי שיבולת שועל שקדים תות (gf, vegan) (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מים, תאריכים וסוכר 1/4 כוס בסיר מעל חום גבוה בינוני. מבשלים עד התאריכים רכים ונוזל מעובה, על 15 דקות. מגניב לטמפרטורת החדר.
מערבבים קמח, סוכר חום, שיבולת שועל מגולגלת, קינמון טחון, אבקת אפייה ומלח ומערבבים היטב. באמצעות האצבעות שלך או חותך מאפה לשלב חמאה עם מרכיבים יבשים עד הבצק היבש נוצר (בין ציפוי קרמבל וקרום העוגה).
חמאה 8-על ידי 8 אינץ צלחת אפייה ולחץ חצי קרום תערובת לתחתית.
יוצקים תערובת תאריך מעל, ולאחר מכן נותר תערובת הקרום בעדינות לחיצה על הקרום העליון למקום.
אופים עד הקצוות מתחילים חום והמרכז הוא זהב, כ 40 דקות. לאפשר מעט קריר, לחתוך לתוך ברים בעוד עדיין חם.